0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Set 2 pijamale ECOFRIENDS nou-nascut fata 2669 MY-SET31Y

Vizualizare de ansamblu rapida

Articol ECOFRIENDS 100% bumbac sustenabil. Set original de doua tricouri pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni.

Pijama cu maneca lunga pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Model cu botosei. Guler rotund. Inchidere prin capsa pe partea frontala. Inchidere prin capse intre picioare. Marimile mari ale acestui model au talpa antiderapanta.

Pijama cu maneca lunga pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Costumas cu model botosei. Guler rotund. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Inchidere prin capse intre picioare. Motiv in dungi.

Bentita de par pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Poti combina acest accesoriu cu orice tip de look.

Salopeta

Exterior
100% Bumbac

Pret normal: 61,61 $

Special Price 52,77 $

Discount: 14%

Disponibilitate: In stoc

Only 13 left

Nume produs Cant.
4
4
2
1
1
1

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 61,61 $

Special Price 52,77 $

Discount: 14%

Detalii

Articol ECOFRIENDS 100% bumbac sustenabil. Set original de doua tricouri pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Pijama cu maneca lunga pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Model cu botosei. Guler rotund. Inchidere prin capsa pe partea frontala. Inchidere prin capse intre picioare. Marimile mari ale acestui model au talpa antiderapanta. Pijama cu maneca lunga pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Costumas cu model botosei. Guler rotund. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Inchidere prin capse intre picioare. Motiv in dungi. Bentita de par pentru nou-nascut fata de la 0 la 18 Luni. Poti combina acest accesoriu cu orice tip de look. Salopeta Exterior 100% Bumbac