GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Prety Fashion are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
1.2. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la bunurile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Prety Fashion srl, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.
1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: bulevardul Mamaia, nr 489, et. p. ,ap.12, Constanta , in atentia S.C. Prety Fashion S.R.L. va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: bulevardul Mamaia, nr 489, et. p. ,ap.12, Constanta , in atentia S.C. Prety Fashion S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
1.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
1.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
1.7. De asemenea, Prety Fashion S.R.L poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.2., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:
furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare,
1.8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


TERMENI SI CONDITII

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala
deplina.
Compania care administreaza site-ul www.i-fashion.ro, denumit in continuare site-ul, este S.C. PRETY FASHION S.R.L. cu sediul social in localitatea CONSTANTA bulevardul Mamaia nr.489 , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/98/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: 34003680.
Toatea preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.


1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS
Produsele se vor returna prin orice firma de curierat/posta pe adresa scrisa initital pe coletul primit, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura. Contravaloarea acestuia se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului sau va puteti alege in schimbul produsului achizitionat initial un altul la schimb, cu aceeasi valoare sau mai mare , diferenta fiind achitata ulterior de dumneavoastra la primirea coletului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul reprezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.

CONDITII DE RETUR

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare
Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie
Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o marime corespunzatoare sau un produs asemanator.

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

3. CALITATE SI GARANTII

Fiecare produs comercializat de i-fashion.ro beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale fiecărui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Fiecare produs comercializat de i-fashion.ro beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.

4. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site–ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea PRETY FASHION SRL si a partenerilor sai. Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul in sine fizic, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia.
Prety Fashion srl nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Prety fashion srl isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Orice reclamatie va fi transmisa catre prety fashion srl in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor (telefonic sau in scris pe e–mail), urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare.
In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor avansate pana la acel moment, sub conditia returnarii produselor conform clauzelor sus mentionate, dar nu si alte despagubiri.
Prety Fashion srl nu isi asuma responsabilitatea pentru preturile gresite (eronate) de pe site-ul i-fashion.ro. In cazul achizitiei unui produs cu un pret gresit, clientul va fi contactat de catre noi, i se va comunica pretul corect iar acesta va decide daca va anula sau nu comanda.

5. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

6. PLASAREA COMENZII

Comenzile se pot efectua online sau telefonic.
a) Comenzile online Orice persoana interesata poate plasa o comanda, completand formularul de comanda din sectiunea speciala in acest sens. Aceasta metoda este preferabila deoarece produsele si cantitatea sunt identificate clar si sigur si aveti acces in permanenta la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate.
In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres. Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul "Finalizare Comanda".
b) Comenzile telefonice Pentru comenzi telefonice, se va suna la numarul de telefon 0766.666.686 sau 0786.558.888 , urmand ca un consultant al societatii prety fashion sa ii preia comanda. Intervalul orar in care se pot plasa comenzi telefonice este de luni pana duminica, de la ora 9.00 – 20.00.

7. CONFIRMAREA COMENZII

In urma plasarii comenzii, online sau telefonice, se va trimite un e–mail generat de sistem, de confirmare a inregistrarii acesteia pe adresa de e–mail indicata de client.
Pentru livrarea comenzii, veti fi contactata de catre un operator. In cazul in care nu se va raspunde pentru confirmare, comanda se va anula iar produsele comandate se vor reintoarce automat in stoc.