Cum returnezi

1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.


2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS

Produsele se vor returna  prin orice firma de curierat/posta pe adresa scrisa initital pe coletul primit, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura. Contravaloarea acestuia se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului sau va puteti alege in schimbul produsului achizitionat initial un altul la schimb, cu aceeasi valoare sau mai mare , diferenta fiind achitata ulterior de dumneavoastra la primirea coletului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul reprezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.


3. CONDITII DE RETUR


 Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
    Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare
    Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie
    Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.