0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Set caciula si fular dungi bebe baiat MY-SET29V

Vizualizare de ansamblu rapida

Caciula cu urechi pentru bebe baiat de la 6 la 36 de luni realizata pentru protejarea si izolarea de frig a capului copilului tau. Un accesoriu esential in perioada de iarna. Material gros, moale si calduros. Elemente decorative: aplicatii urechiuse. Design cu imprimeu.

Fular pentru bebe baiat pentru protejarea gatului atunci cand temperaturile incep sa scada. Un accesoriu nelipsit din dulap in aceasta iarna. Material gros, moale si calduros. Motiv in dungi.

Exterior
60% Bumbac 30% Poliamidă 10% Lână
Căptuşeală
60% Bumbac 30% Poliamidă 10% Lână

Pret normal: 129,00 RON

Special Price 59,00 RON

Discount: 54%

Disponibilitate: In stoc

Only 2 left

Nume produs Cant.
2

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 129,00 RON

Special Price 59,00 RON

Discount: 54%

Detalii

Caciula cu urechi pentru bebe baiat de la 6 la 36 de luni realizata pentru protejarea si izolarea de frig a capului copilului tau. Un accesoriu esential in perioada de iarna. Material gros, moale si calduros. Elemente decorative: aplicatii urechiuse. Design cu imprimeu. Fular pentru bebe baiat pentru protejarea gatului atunci cand temperaturile incep sa scada. Un accesoriu nelipsit din dulap in aceasta iarna. Material gros, moale si calduros. Motiv in dungi. Exterior 60% Bumbac 30% Poliamidă 10% Lână Căptuşeală 60% Bumbac 30% Poliamidă 10% Lână