0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Trening 3 piese nou-nascut baiat 2694 MY-TRG03Y

Vizualizare de ansamblu rapida

Articol ECOFRIENDS contine bumbac sustenabil. Trening pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni compus din trei piese: un hanorac, o pereche de pantaloni lungi sport si un tricou.

Hanorac cu maneca lunga si mansete elastice in contrast pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler cu gluga. Inchidere centrala cu fermoar. Elemente decorative: aplicatii urechiuse

.

Tricou cu maneca lunga pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler rotund in contrast. Inchidere prin capse pe umar pentru a facilita punerea.

Pantaloni pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni largi in partea superioara si cu turul cazut, ajustare normala pe picior (slim) pentru un look la moda. Elastic in talie pentru o mai buna ajustare. Tiv cu elastic pentru o mai buna ajustare.

Pret normal: 219,00 RON

Special Price 159,00 RON

Discount: 27%

Disponibilitate: In stoc

Only 1 left

Nume produs Cant.
1

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 219,00 RON

Special Price 159,00 RON

Discount: 27%

Detalii

Articol ECOFRIENDS contine bumbac sustenabil. Trening pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni compus din trei piese: un hanorac, o pereche de pantaloni lungi sport si un tricou. Hanorac cu maneca lunga si mansete elastice in contrast pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler cu gluga. Inchidere centrala cu fermoar. Elemente decorative: aplicatii urechiuse . Tricou cu maneca lunga pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler rotund in contrast. Inchidere prin capse pe umar pentru a facilita punerea. Pantaloni pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni largi in partea superioara si cu turul cazut, ajustare normala pe picior (slim) pentru un look la moda. Elastic in talie pentru o mai buna ajustare. Tiv cu elastic pentru o mai buna ajustare.