0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Set pantaloni cu botosei ECOFRIENDS si caciula nou-nascut baiat 2508 MY-SET07Y

Vizualizare de ansamblu rapida

Articol ECOFRIENDS 100% bumbac organic.

Jacheta tip cardigan cu maneca lunga pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler rotund. Inchidere cu nasturi pe partea frontala.

Model cu botosei. Elastic in talie pentru o mai buna ajustare. Articolul se prezinta intr-o cutie din linia Newborn, ideala pentru cadou.

Caciula pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni din materiale calduroase si flexibile, care garanteaza o ajustare perfecta pe cap si un confort maxim pentru protejarea impotriva frigului. Elemente decorative: pompon.

Pret normal: 219,00 RON

Special Price 149,00 RON

Discount: 32%

Disponibilitate: In stoc

Only 1 left

Nume produs Cant.
1

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 219,00 RON

Special Price 149,00 RON

Discount: 32%

Detalii

Articol ECOFRIENDS 100% bumbac organic. Jacheta tip cardigan cu maneca lunga pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni. Guler rotund. Inchidere cu nasturi pe partea frontala. Model cu botosei. Elastic in talie pentru o mai buna ajustare. Articolul se prezinta intr-o cutie din linia Newborn, ideala pentru cadou. Caciula pentru nou-nascut baiat de la 0 la 18 luni din materiale calduroase si flexibile, care garanteaza o ajustare perfecta pe cap si un confort maxim pentru protejarea impotriva frigului. Elemente decorative: pompon.