0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Set caciula si fular nou-nascut baiat 9311 MY-SET100Y

Vizualizare de ansamblu rapida

Set din trei piese pentru nou-nascut baiat.

Fular pentru nou-nascut baiat pentru protejarea gatului atunci cand temperaturile incep sa scada. Un accesoriu nelipsit din dulap in aceasta iarna. Material 100% bumbac. Elemente decorative: desene, pompon. Imprimeu cu buline.

Caciula pentru nou-nascut baiat din materiale calduroase si flexibile, care garanteaza o ajustare perfecta pe cap si un confort maxim pentru protejarea impotriva frigului. Material 100% bumbac.

Manusi pentru nou-nascut baiat ideale pentru protejarea mainilor in zilele friguroase. Articolul se prezinta intr-o cutie din linia Newborn, ideala pentru cadou.

Fular
Exterior
95% Bumbac
5% Poliester
Căptuşeală
100% Bumbac

Caciula
Exterior
95% Bumbac
5% Poliester

Manusi
Exterior
100% Bumbac

Pret normal: 35,08 $

Special Price 11,50 $

Discount: 67%

Disponibilitate: In stoc

Only 2 left

Nume produs Cant.
2

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 35,08 $

Special Price 11,50 $

Discount: 67%

Detalii

Set din trei piese pentru nou-nascut baiat. Fular pentru nou-nascut baiat pentru protejarea gatului atunci cand temperaturile incep sa scada. Un accesoriu nelipsit din dulap in aceasta iarna. Material 100% bumbac. Elemente decorative: desene, pompon. Imprimeu cu buline. Caciula pentru nou-nascut baiat din materiale calduroase si flexibile, care garanteaza o ajustare perfecta pe cap si un confort maxim pentru protejarea impotriva frigului. Material 100% bumbac. Manusi pentru nou-nascut baiat ideale pentru protejarea mainilor in zilele friguroase. Articolul se prezinta intr-o cutie din linia Newborn, ideala pentru cadou. Fular Exterior 95% Bumbac 5% Poliester Căptuşeală 100% Bumbac Caciula Exterior 95% Bumbac 5% Poliester Manusi Exterior 100% Bumbac