0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Set tricouri print și pantaloni scurți baby boy Mayoral MY-SET02P

Vizualizare de ansamblu rapida

Set din trei piese pentru băiețel format din două tricouri și un pantaloni scurți coordonați. 100% bumbac țesătură.

Tricou cu mânecă scurtă Gât rotund Închideți butonul de fixare pe umăr pentru a facilita purtarea îmbrăcămintei. Elemente de ornament: desen pe partea din față.

Rezervor. Gât rotund Închideți butonul de fixare pe umăr pentru a facilita purtarea hainelor. Elemente de ornament: desen pe partea din față. Design timbrat.

Pantaloni Bermuda. Talie cu cordon reglabil. Buzunare funcționale pe partea din față și pe partea din spate a îmbrăcămintei.

Pret normal: 169,00 RON

Special Price 109,00 RON

Discount: 36%

Disponibilitate: In stoc

Only 1 left

Nume produs Cant.
1

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 169,00 RON

Special Price 109,00 RON

Discount: 36%

Detalii

Set din trei piese pentru băiețel format din două tricouri și un pantaloni scurți coordonați. 100% bumbac țesătură. Tricou cu mânecă scurtă Gât rotund Închideți butonul de fixare pe umăr pentru a facilita purtarea îmbrăcămintei. Elemente de ornament: desen pe partea din față. Rezervor. Gât rotund Închideți butonul de fixare pe umăr pentru a facilita purtarea hainelor. Elemente de ornament: desen pe partea din față. Design timbrat. Pantaloni Bermuda. Talie cu cordon reglabil. Buzunare funcționale pe partea din față și pe partea din spate a îmbrăcămintei.