0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Rochie 2 piese bebe fetita 1976 MY-R23X

Vizualizare de ansamblu rapida

Set original de doua piese pentru bebe fetita de la 6 la 36 de luni.

Tricou cu maneca scurta pentru bebe fetita. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Material moale din bumbac elastic. Design cu nod pe tiv. Motiv in dungi.

Rochie fara maneca pentru bebe fetita. Guler rotund. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Confectie combinata din parte superioara si fusta din diferite materiale pentru a obtine un design unic si special. Model captusit. Model incretit. Elemente decorative: desen pe partea frontala, sclipici.

Pret normal: 189,00 RON

Special Price 99,00 RON

Discount: 48%

Disponibilitate: In stoc

Only 4 left

Nume produs Cant.
1
1
1
1

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 189,00 RON

Special Price 99,00 RON

Discount: 48%

Detalii

Set original de doua piese pentru bebe fetita de la 6 la 36 de luni. Tricou cu maneca scurta pentru bebe fetita. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Material moale din bumbac elastic. Design cu nod pe tiv. Motiv in dungi. Rochie fara maneca pentru bebe fetita. Guler rotund. Inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. Confectie combinata din parte superioara si fusta din diferite materiale pentru a obtine un design unic si special. Model captusit. Model incretit. Elemente decorative: desen pe partea frontala, sclipici.