Tendințele vin și pleacă, așa că nu ne miră să vedem combinații ce s-au mai purtat în trecut, ținând cont că ultimele luni au adus înapoi piese din alte sezoane. De data aceasta, avem în față o combinație destul de iubită de staruri în urmă cu doi ani, pe care o vom vedea peste tot în următoarea perioadă, chiar dacă este una puțin controversată.

Ce combinație va avea mare succes în perioada următoare

Încă de când pandemia de coronavirus ne-a forțat să rămânem în casă, ne-am îndreptat spre mediul online pentru a socializa și a afla ce mai este nou. Anumite rețele de socializare, cum ar fi TikTok, au devenit atât de puternice încât au adus înapoi tendințe controversate din trecut sau au propus piese inedite pe care mulți iubitori de modă nu le-au dat atenție.

Continuând, există o discuție între generații privind pantalonii skinny și cei baggy. Probabil cei ce au crescut cu piesele strâmte nu își pot închipui o garderobă fără acestea, mai ales pentru că modelează silueta frumos, dar, cei din noua generație simt nevoia de confort și nici nu vor să audă de o lume fără pantaloni baggy, combinând aceste creații cu tot felul de piese inedite.

 

Totuși, există o tendință pe care am mai văzut-o în trecut, în special la staruri, dar și în moda street style prezentată la Săptămânile Modei. Modelele tind să renunțe la piesele inconfortabile de multe ori, dar, în același timp, își doresc ținute cu un strop de senzualitate. Pe Emily Ratajkowski am văzut-o optând pentru această combinație ce va fi la mare căutare în următoarea perioadă, anume pantalonii baggy purtați cu botine sau cizme.

   

Salopetele utilitare se încadrează și ele la această tendință. Dacă nu vrei să îți compui o ținută elevată, dar îți dorești să arăți bine, optează pentru o astfel de piesă ce poate fi purtată atât cu botine, cizme lungi sau ciocate. Te vei simți confortabil în timp ce ieși din zona ta de confort încercând această combinație foarte populară. Mai mult, suntem sigure că toată lumea deține o salopetă din denim, așa că nu va trebui să mai investești în alte creații.

Dacă îți dorești să încerci acest trend, dar salopetele utilitare și pantalonii din denim nu sunt genul tău, îmbrățișează ideea de ținută rafinată. Îmbracă un costum sau o pereche de pantaloni cu un croi drept și combină totul cu botine sau cizme. În sezonul acesta de primăvară/vară totul se rezumă la piese colorate, iar, atunci când vremea nu este prea prietenoasă, încălțămintea albă te va ajuta să ieși din anonimat, așa că îți prezentăm o variantă mai jos.