Versatila si incantatoare, mereu in tendinte, salopeta este condimentul garderobei si nu trebuie sa-ti lipseasca. Lunga sau scurta, cu croi drept sau lejer, exista o piesa potrivita fiecarei ocazii, stil si siluete. Pentru seara, atrage complimente purtand salopete elegante cu detalii deosebite : un volan amplu asimetric, o funda supradimensionata, cu corset, decolteu in forma de inima, umeri dezgoliti sau o capa rafinata.

Sunt momente cand la ocazii speciale ai dori sa porti alte piese vestimentare. Ai da la o parte rochiile si te-ai orienta spre o salopeta eleganta potrivita pentru sezonul in care ne aflam, sau pentru o seara mai speciala. Salopetele pentru ocazii speciale, precum cele din catifea, dantela sau stofa sunt o alegere inspirata.

Ai un eveniment important trecut in calendar si acesta se apropie cu pasi repezi? Mai ales daca rochiile sau costumele nu sunt pe lista ta de piese vestimentare preferate, atunci ai nevoie de o solutie salvatoare. Ce zici daca ai purta o salopeta eleganta, perfecta pentru ocazii speciale? Accesorizata cu bijuterii statement sau cat mai simple vei reusi sa obtii o tinuta perfecta pentru o petrecere sau o ocazie speciala. Cu siguranta vei fi vedeta serii si vei fi o prezenta care nu va fi prea usor de uitat. Salopetele de la BBY sunt perfecte pentru orice ocazie si vei putea sa te bucuri de confort, lejeritate in timp ce emani eleganta si originalitate in ceea ce priveste alegerea pieselor vestimentare pe care le porti de fiecare data.