Daca esti în cautarea rochiei potrivite pentu o seara speciala, dar nu vrei o tinuta prea formala ti s-ar potrivi cu siguranta o rochie scurta, dar eleganta. Acest tip de rochie este potrivit pentru astfel de ocazii, dar, în același timp, nu este extrem de provocator. Rochiile de cocktail sunt potrivite pentru cine isi doreste un aspect sofisticat, fara a arata mai in varsta decat sunt.

Data fiind gama larga de rochii de cocktail  pe care le poti gasi pe i-fashion, este bine sa definesti care este modelul care se potriveste cerintelor tale, care iti pune in evidenta mai bine atuurile siluetei tale dar este si adecvat evenimentului la care esti invitata.

 

Cum sa alegi rochia potrivita?

In ceea ce privește silueta, există modele care iti pot pune in evidenta calitatile fizice si, în acelasi timp, iti pot acoperi eventualele defecte. De exemplu, dacă ai un fizic caracterizat prin solduri generoase ti s-ar potivi o rochie de cocktail mulata pe partea superioară a corpului și evazată de la brâu în jos. Pe de altă parte, în cazul în fizicul dumneavoastră se dovedește a fi mai prosper în partea superioară și mai subțire pe șolduri și picioare, i s-ar potrivi o rochie pai larga la piept si brau si mulat in partea de jos. Daca esti o persoana slabuta ti s-ar potrivi o rochie cu falduri si-sau volane. In functie de ocazia la care veti purta rochia, este esențial să alegeți culoarea și lungimea acesteia în mod corespunzător.

Dacă, urmeaza sa mergeti la o petrecere de seară cu prietenii, puteți opta pentru culori strălucitoare și o rochie de ocazie scurta. In schimb, dacă trebuie să participați la un eveniment mai formal, va trebui să alegeți o rochie eleganta ușor mai clasica, eventual de o culoare întunecata, caracterizata printr-o lungime pana la nivelul genunchilor.

Rochiile de cocktail, chiar și cele in la stil tradițional, reusesc sa le confere celor care le purtatoara o notă de senzualitate, eleganta si feminitatea.