Femeile sunt foarte interesate de aspectul lor vestimentar, motiv pentru care își aleg cu greu hainele și tot timpul au nevoie de ceva mai special. Avem la noi în țară destui producători de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, din păcate nu sunt atât de cunoscute ca brandurile din străinătate. Chiar dacă nu sunt branduri cunoscute, asta nu înseamnă ca nu sunt de calitate, motiv pentru care merita încercate.

  

i-fashion.ro este un magazin online care comercializează haine pentru femei fabricate în România, de la mai multe branduri. Magazine de la ei avem în mai multe orașe din țara, dacă nu doriți să comandați online și vreți să probați produsele înainte de a le achiziționa. Magazinul online i-fashion iși propune să promoveze brandurile romanești  și casele de moda din țară, având în portofoliu mai multe companii producătoare de haine din țară.

Brandurile cele mai importante pe care le comercializează sunt Mexton, Mexton Men , BBY, toate fabricate în Romania.

Inca de la infiintare, avem o colaborare foarte buna cu Mexton, un brand simbol pentru lumea modei din Romania, fie ca e vorba de colectii pret-a-porter sau de cele tip "specials". Prin i-fashion.ro te poti lasa pusa in evidenta de Mexton si iti poti pune in relief stilul personal. De asemenea, colaboram cu cativa producatori de traditie in lumea modei din Romania precum si cu firme care importa modele din capitalele modei din Italia, Germania, etc

  

Magazinul a apărut în 2015, prima comanda înregistrată fiind pe 8 ianuarie 2015. Datorita produselor de calitate, în scurt timp magazinul online a devenit unul important pentru piața românească, femeile fiind plăcut impresionat de hainele lor. În cei aproape 6 ani de activitate, magazinul online i-fashion.ro a lansat în fiecare săptămână  colecții noi de haine, astfel ținând pasul cu moda si preferințele femeilor din Romania.

În 2015, compania a deschis un depozit care se afla în județul Constanta, pentru a facilita comenzile si pentru a grăbi procesul de livrare. Astfel, compania își respecta comenzile într-un timp mult mai scurt si hainele ajung la clienți mai repede.

În concluzie, când te gândești sa iți cumperi haine, poți alege cu încredere brandurile romanești.

i-fashion.ro comercializează produse fabricate în Romania.