Brand-ul Mexton exemplifică perfect stilul nonconformist, cool și relaxat. Încă de la lansare, blugii Mexton au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din Romania – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, Mexton continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei masculine . Pentru mai multe informații despre produsele mexton , vizitati i-fashion.ro partener official Mexton pentru Romania.

     În acest sezon, colecția pentru bărbați are la bază influența stilului de stradă, care a devenit o componentă importantă în peisajul fashion de astăzi.

 

Hanorac airflow

 

Hanoracul Yellow Punch

     Prima colectie dedicata exclusiv barbatilor prezinta vibe-ul modei de stradă și stilurile îndrăznețe pentru care a devenit recunoscut Mexton. Tricouri , pantaloni sport dar si seturi casual toate le gasiti exclusiv pe I-Fashion.ro.

     Mexton vine cu nuante indraznete de galben, orange, rosu potrivite acestui sezon. De asemenea sunt propuse printurile atat pe tricouri, camasi , pantaloni …bretele, accesorii si decupaje ce lasa pielea la vedere.

 pantaloni orange

 

pantaloni ying yang


     Descopera colectia AICI.