Lila, în special nuanțele pastelate, devine ușor noua obsesie atunci când vorbim despre culori în sezonul cald. Da, movul este o alegere extrem de îndrăzneață și mereu va rămâne așa, dar ne îndreptăm ușor atenția spre lila, o alegere uneori neobișnuită în ținutele de zi cu zi, dar perfectă pe vremea călduroasă.

 

La început, am început să vedem această nuanță în look-urile de beauty, apoi în ținutele streetstyle, ba chiar și pe rochiile de seară, căci lila-ul și-a făcut ușor loc și la evenimentele de pe covorul roșu. Cu acestea fiind spuse, este clar că această culoare este una de care ne-am îndrăgostit complet și am decis să o integrăm în garderobă.

De la pulovere, la rochii de eveniment, nuanța s-a dovedit a fi una extrem de versatilă și cel mai important este faptul că îți pune în evidență atât trăsăturile, cât și silueta. Din ce în ce mai multe brand-uri lansează piese în această culoare, așa că trebuie să spunem că este clar că lila-ul devine ușor culoarea sezonului, foarte posibil a anului, deși Institutul Pantone a dezvăluit că albastrul regal va fi hit-ul anului 2021. Dar cum am experimentat atâtea în această perioadă, ce ne mai surprinde?

Cum integrezi culoarea în garderoba ta

Cum o integrezi în garderoba ta? Fie că este vorba doar de un accesoriu statement, cum ar fi o geantă în această ținută, sau de un look întreg lila, asigură-te că te joci cu această culoare versatilă, căci vara anului 2021 este despre a risca și despre creativitate, după ce ai putut experimenta cu diferite ținute sau machiaje în carantină.