0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 41 la 50 din totalul de 68

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Deține supremația, în modă, și cu greu va fi detronat! Negrul rămâne opțiunea preferată atunci când vine vorba despre haine online, iar începutul sezonului de toamnă a fost prilejul perfect ca vedetele să afișeze, din nou, ținute negre. Fie că vorbim despre look-uri de street-style, fie că vorbim despre evenimente mondene!

Privește galeria foto și lasă-te inspirată de ținutele Mexton! Ce item-uri negre ar trebui să ai în dressing, în acest sezon? O pereche de pantaloni cu talie inalta, o camasa atipica (fie oversized, fie dintr-un material prețios), o rochie pe care să o poți purta în ocazii diferite, o maleta (sigur o ai din sezonul trecut) și o jacheta din piele!

Spor la shopping!

Tinute Mexton

 

Rochii de club

 

Pantaloni din piele

 

Începutul unui nou sezon vine cu trenduri fresh, dar și cu variante actualizate ale unor piese mai vechi pe care le ai, mai mult ca sigur, deja în garderobă. Iată care sunt direcțiile în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2019-2020 în ceea ce privește încălțămintea – de la pantofi pentru zilele nu foarte răcoroase de toamnă la ghete și cizme pentru zilele geroase de iarnă

. Ghete dama

Ghetele utility nu numai că au un aer relaxat super cool, ci au și avantajul că sunt extrem de practice – vor fi perfecte pentru zilele în care ninge sau plouă, datorită tălpilor track extrem de aderente și destul de înalte încât să te protejeze. Și da, după cum poți remarca în fotografie, arată foarte bine chiar și cu un outfit casual.

Alte variante: Ghetele cu aer utility

Nu, moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers pe care îi tot vedem pretutindeni de ceva vreme. Așa că dacă vrei să adaugi la colecția de adidasi începută anul trecut, încă o poți face. Optează pentru modele care reproduc alura adidașilor de baschet sau a iconicilor running shoes din anii ’90.

moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers

Imposibil să nu fi observat deja că animal printul are un moment de mega popularitate, în special imprimeul stil piele de șarpe. O pereche de cizme sau de botine cu snake print merg de minune atât alături de ținute business, dar și lângă piese casual sau chiar lângă piese mai prețioase.

Pantofi stileto

ALTE SUGESTII:

Ghete, cizme, pantofi, incaltaminte de dama

MAI MULTE MODELE AICI

 

Descarca aplicatia i-fashion.ro Android GRATIS pe telefon sau tableta si te bucuri de cumparaturi online oriunde te-ai afla! Cele mai noi colectii si cele mai mari reduceri . 100% PRODUSE ORIGINALE MEXTON si BBY. Fi prima/ul care le afla!

I-fashion.ro este un site care activeaza pe piata online de mai bine de patru ani, cu un istoric in spate de magazin fizic deschis de noua ani . Sute de clienti multumiti, produse de top si sevicii pe masura. Un brand de top care se afla in varful vanzarilor online pe i-fashion.ro este BBY, un brand romanesc, cu produse de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Azi, dorim sa va prezentam cele mai indragite cinci modele din acest sezon in materie de rochii.

Locul 1. Surprinde-ti admiratorii purtand o rochie mini, din paiete multicolore, pe partea din fata, cu maneci lungi din tull negru, accesorizate cu paiete, decolteu in V si fermoar pe spate. Asorteaz-o cu cele mai inalte tocuri si vei fi o aparite de nedescris. Pret. 379 Ron

Rochie BBY cu paiete

Locul 2. Fie ca esti la birou sau la vreo intalnire de afaceri, aceasta rochie de ocazie este perfecta pentru a te simti feminina si comoda, in acelasi timp. Avand guler cu rever, maneci 3/4, accesorizata cu 6 nasturi aurii in partea din fata, vei face senzatie. Detaliile care fac diferenta sunt franjurii si perlutele negre, din partea de jos a rochiei. Poarta pantofi stiletto si o geanta in acelasi ton. Pret 369 ron

Rochie BBY

Locul 3. Rochia scurta este alegerea potrivita pentru aparitiile tale. Poarta o rochie indrazneata, cu revere si maneci lungi, largi, talie marcata de o curea, fusta mini, parte peste parte, cu un imprimeu deosebit. Vei straluci, fara doar si poate. Pret. 279 ron

Rochie de banchet

Locul 4. Alunga monotonia si poarta o rochie sacou neagra cu revere din paiete si decolteu adanc, cu maneci 3/4. Fusta parte peste parte, scurta, iti va pune in evidenta picioarele lungi, perfecte. Gulerul si talia au un design special care iti vor da o nota de eleganta si rafinament, fiind accesorizate cu paiete. Pret. 299 ron

rochie sacou neagra cu revere din paiete

Locul 5. Atrage toate privirile in aceasta rochie eleganta, creata de catre designerii BBY. Datorita materialului elastic, rochia se muleaza perfect pe formele feminine, iar umarul gol confera un aer romantic tinutei. Cu o maneca lunga, accesorizata la umar cu pene si dantela, vei iesi in evidenta. Dantela, aplicata pe un san si pe o parte a rochiei, va fi detaliul care va face diferenta, la fel si margelutele aplicate de jur imprejurul fustei. Poarta pantofi stiletto si o geanta plic in acelasi ton. Pret 349 ron

Atrage toate privirile in aceasta rochie eleganta, creata de catre designerii BBY

16 oct. 2019 12:54:46 By I-Fashion rochie BBY, rochie petrecuta, rochita, rochie sacou, BBY,

Bluzele feminine, de gală și elegante sunt ideale ca și tinuta de serviciu, la întâlniri sau plimbari. Arată și simte-te feminină indiferent de împrejurări! Bluzele de dama disponibile intr-o colectie vasta urmeaza sa va uimeasca pentru ca fiecare in parte are ceva deosebit care va poate scoate din monotonia tinutelor formale. Oricat de banala pare combinatia dintre pantaloni, fusta, blugi si bluza, aceasta, atat timp cat este realizata corespuzator, poate fi unica. Suntem de parere ca detaliile sunt cele care fac diferenta si le acordam acestora o deosebita importanta, acesta fiind si motivul pentru care toate clientele si viitoarele cliente vor adora colectia pe care urmeaza sa o vizualizeze.

Iata propunerile nostre pentru acest sezon:

 

bluza 2019> bluze elegante bluze fashion haine femei haine

 

Bluza este o adevarata prietena pentru orice femeie, fie ca vorbim depre cineva care adopta stilul casual, office sau elegant, tocmai de aceea am simtit nevoia sa le oferim clientelor noastre posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta si completa modelele preferate cu ajutorul carora vor crea outft-uri demne de admiratie. Profitati de faptul ca toata aceasta colectie de bluze pentru femei este disponibila si alegeti ceea ce vi se potriveste, comandand printr-un simplu click!

În toamna 2019, rochia, fusta, geaca de blugi este un must have! Bineînțeles că denimul este întotdeauna la modă.

Iti propunem 10 tinute din denim marca Mexton ideala acestui sezon.

Jachete din denim câștigă teren și dacă nu ți-ai cumpărat încă un astfel de model, ar trebui să ții cont de sfaturile designerilor și să-ți achiziționezi una.

 

Mulți ar spune că blugii merg la orice și că tocmai versatilitatea lor i-a făcut atât de populari. Însă pe cât de ușor sunt de purtat, pe atât de simplu este să greșești în asortarea lor. Deși crezi că ai rezolvat orice situație vestimentară cu această piesă, oare știi cu adevărat cum să porți blugii corect? Iti oferim 4 tinute de ASA DA.

 

 

Ce părere aveți despre ținutele all denim? Denim din cap până-n picioare… un trend care era super în vogă pe vremea când eram noi mici, moda revine. Super cool!

Nu te-am convins inca !? Cele mai in voga tinute din denim le gasesti AICI

7 oct. 2019 07:30:34 By I-Fashion blugi, denim, jeans, Produse Magazin, Mexton,
Iti propunem noi modele, super chic marca BBY . Alege-l pe cel care ti se potriveste si cu siguranta te vei simti atragatoare si feminina!!! 1. La nunti si evenimente fancy, adopti “Princess Style” si detalii cat mai chic. Poarta o rochie princess neagra cu buline aurii, cupe push-up in forma de inima, bretele subtiri, talie accentuata si fusta clos, cu slit pe un picior. Vei fi senzatia serii! 2. Texturile metalice sunt un adevarat hit in acest sezon, iar o rochie verde chiar ar trebui sa isi faca loc in dressingul tau! Afiseaza-te intr-o rochie MAXI verde, cu pliseuri, decolteu adanc, cu lant dupa gat, spatele gol, cu talia evidentiata si fusta in A cu slit foarte adanc pe un picior. Fii asa cum iti doresti la orice party ajungi. 3. Atrage toate privirile in aceasta superba rochie, albastru electric, din paiete, scurta, cu o singura maneca, ce se va mula perfect pe corpul tau. Are un design deosebit, avand o fasie de saten aplicata pe o parte, accesorizata la mijloc cu o catarama. Poart-o la evenimentele din viata ta! Cu siguranta vei fi aparitia serii. 4. Vara aceasta, evenimentele importante trebuie onorate cu stil. Fie ca o alegi pentru o nunta, un botez, banchet sau o seara de club, cu siguranta aparitia ta va fi una deosebita. Alege o rochie scurta, din paiete, mulata, cu un umar gol si fara cupe. Vei iesi in evidenta, garantat. Designul deosebit este dat de maneca spectaculoasa din paiete si de accesoriul de la gat. 5. Adori paietele pentru ca te pun in valoare la evenimentele speciale. Afiseaza-te intr-o rochie lunga, mulata din paiete verzi in degrade cu argintiu, cu decolteu V, cupe buretate, bretele subtiri si fusta lunga cu slit lateral. 6. Poarta rochia ce emana feminitate si senzualitate. Te cucereste prin detaliile deosebite ale croielii, precum si prin eleganta care te invaluie la fiecare pas. Avand cupe buretate, spatele din tull transparent, talie marcata, accesorizata cu dantela pretioasa, va fi cea care te va scoate in evidenta. Rochia are un slit adanc, sexy, pe un picior - vei fi divina. 7. O rochie MINI din paiete degrade verde cu auriu, este una pe care orice femeie o doreste in garderoba! Fara decolteu, cu bretele fine dupa umeri si spatele gol. Aceasta rochie este o alegere cu care poti face numeroase combinatii si in care vei arata minunat! O poti purta la petreceri, botezuri sau orice eveniment special.
16 aug. 2019 13:50:00 By I-Fashion Produse Magazin, BBY,

Top 5 tinute potrivite pentru 1 Mai

 

Outfiturile cool pentru 1 mai sunt aproape la fel de importante ca destinația. Vrei un look glam, o tinuta comoda sau piese flirty care-ti lasa picioarele la vedere? Tot ce ai nevoie gasesti aici!

Dupa ce ti-ai ales look-ul preferat pentru petrecerea de 1 mai, reinterpreteaza-l in stilul tau, cu ajutorul catorva piese esentiale. Orice pasionata de moda le are in garderoba!

1. Set casual , cool si indraznet pentru o seara de 1 Mai pe litoral la un concert

 

2. Iti propunem o rochie tip camasa daca ai de gand sa pleci cu prietenii la terasa

 

3. Seara la club iti propunem o fusta din jeans cu un top in tendinte . Nu exclude din tinuta de club accesoriile feminine si sexy, pentru ca acestea contureaza o imagine in tendinte.

 

4. Daca prefer sa petreci alaturi de prieteni la iarba verde opteaza pentru un trening comod , super cool in tendinte .

 

5. Iar ultima propunere pentru tine , este una super sexy si provocatoare …o rochie scurta din piele cu catarame metalice.

Sigur vei atrage priviri.  

 

 

Vezi alte produsele AICI.

     Brand-ul Mexton exemplifică perfect stilul nonconformist, cool și relaxat. Încă de la lansare, blugii Mexton au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din Romania – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, Mexton continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei masculine . Pentru mai multe informații despre produsele mexton , vizitati i-fashion.ro partener official Mexton pentru Romania.

     În acest sezon, colecția pentru bărbați are la bază influența stilului de stradă, care a devenit o componentă importantă în peisajul fashion de astăzi.

 

Hanorac airflow

 

Hanoracul Yellow Punch

     Prima colectie dedicata exclusiv barbatilor prezinta vibe-ul modei de stradă și stilurile îndrăznețe pentru care a devenit recunoscut Mexton. Tricouri , pantaloni sport dar si seturi casual toate le gasiti exclusiv pe I-Fashion.ro.

     Mexton vine cu nuante indraznete de galben, orange, rosu potrivite acestui sezon. De asemenea sunt propuse printurile atat pe tricouri, camasi , pantaloni …bretele, accesorii si decupaje ce lasa pielea la vedere.

 pantaloni orange

 

pantaloni ying yang


     Descopera colectia AICI.

27 mar. 2019 20:53:04 By I-Fashion mexton men, mexton barbatesc, mexton barbati, Produse Magazin, Mexton,

Orice tipă se visează mai slabă sau cel puțin vrea să arate mai suplă decât e de fapt. Dar cum nu toată lumea are timp de sală, de masaje sau de diete, avem pentru voi câteva trucuri care vor ajuta orice femeie să pară mai subțire.

    1. Poarta marimea potrivita

Poate ca primul impuls este sa achzitionezi haine mai mici cu cateva marimi pentru ca ai impresia ca acestea iti vor mai lua putin din kilograme; sau, din contra, te simti complexata de greutatea ta si preferi sa te ascunzi in haine cat mai largi. Ambele variante sunt gresite.

Nu exista haine care sa faca schimbari radicale, insa, purtand marimea potrivita, ai facut un pas pentru a da impresia unei siluete mai subtiri.

 2. Poartă haine cu imprimeuri. Stiliştii spun că imprimeurile micuțe şi simpatice fac orice femeie să pară mai slabă. Probabi pentru că distrag atenția de la surplusul care se vede pe ici, pe colo.

3. Poarta fuste care te avantajeaza

Daca pantalonii te fac sa te simti inconfortabil, pentru ca ai impresia ca nu iti pun in evidenta picioarele, atunci fusta este articolul vestimentar salvator. Daca esti inalta, poti purta fuste mai lungi, pentru ca acestea iti vor alungi silueta, oferind iluzia unui corp mai subtire. Evita insa fustele cu o dimensiune deasupra genunchiului. Daca esti mica de inaltime, fustele lungi te vor face sa pari si mai scunda. Opteaza pentru fuste care se termina chiar sub genunchi. In niciun caz nu alege fustele lungi, pana in dreptul gleznelor.

4. Poartă un sutien potrivit.

 Dacă nu îți vine perfect, o să testrângă şi o să faci "colăcei" inestetici.

5. Hainele negre sunt mereu salvarea perfectă.

Pentru că orice culoare închisă "subțiază".

6. Poartă topuri stil "bărcuță" şi nici tu nu o să te mai reunoşti când te uiți în oglindă.

7. Te fereşti de pantalonii cu talie înaltă? Mare greşeală!

Pentru că ei îți iau instant alea câteva kilograme în plus de care nu ştii cum să ma scapi.

23 feb. 2019 02:32:00 By I-Fashion Produse Magazin,

Mai este puțin până la petrecerea de Ziua Femeii și e momentul să alegi deja ce vei purta peste doar doua săptămâni. Indiferent dacă mergi la o petrecere doar cu prietenii sau la un eveniment unde vei întâlni sute de persoane, poți găsi foarte ușor ținuta perfectă AICI. Trebuie doar să ții cont de câteva sfaturi simple, pentru ca îmbrăcămintea să fie aleasă în funcție de evenimentul la care vei lua parte. Venim in ajutorul tau si iti propunem 8 tinute la super preturi! Indiferent de stilul vestimentar, de varsta, de aspectul fizic sau de job, femeile adora rochiile. Ele reprezinta obiectul vestimentar nelipsit din garderoba oricarei doamne.

O poti comanda aici

Poți alege acest model seducător, cu un umăr dezgolit. Croială este sexy și se potrivește foarte bine la petreceri. Nu este prea îndrăzneață, cum sunt rochiile complet fără bretele, dar nici prea conservatoare.

Trebuie sa fii cea mai draguta la fiecare eveniment la care vei merge. Intr-o rochie neagra, scurta, din catifea cu sclipici, cu maneca lunga, mulata, cu un decolteu sexy, adanc, avand talia marcata, vei face senzatie.

O rochie sacou alba cu aplicatii umeri, decolteu in V sexy, un rever pe o parte si fusta MINI este alegerea cu care poti defila la orice eveniment mai mult sau mai putin sofisticat! Fii glamouroasa!

Ori te poti afisa intr-o rochie MINI din catifea verde, cu maneci lungi, decolteu sexy in V, talie accentuata si fusta MINI lalea cu slit suprapus si pliuri.

Cu siguranta o rochie neagra te scoate din orice impas! Rochie mulata MIDI, cu maneci din dantela sau cu aplicatii pene si broderie ce va da un plus de eleganta... esti gata pentru orice petrecere dedicata femeii. "Aparitie magnifica" scrie pe tine.

Intra pe www.i-fashion.ro si alege-ti, din multitudinea de modele pe care ti le punem la dispozitie, rochiile pentru petrecerea de 8 Martie toate sub 169 ron!

Seteaza descrescator

Articolele de la 41 la 50 din totalul de 68

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7