0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 68

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Iarna, puloverele sunt absolut indispensabile. Datorita utilitatii lor, sunt integrate aproape în orice tinuta, in special datorita faptului ca sunt o piesa vestimentara foarte versatila. Poti purta un pulover oversized cu o pereche de jeansi si botine, sau poti alege să porti un pulover peste o camasa, cu o pereche de blugi skinny.

Pulover

Plover

bluza

27 nov. 2019 17:27:00 By I-Fashion plover, plovar, pulovar, pulover, plovere, plovare, pulovere, Mexton,

Cu siguranta in garderoba ta se gaseste cel putin un cardigan. Este o piesa de vestimentatie versatila, o puteti gasi in toate culorile, formele si texturile si nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Poti purta cardiganul taiat la linia taliei combinandu-l cu o rochia cambrata sau cu o fusta. De asemenea, cardiganul lung sau oversized poate fi combinat foarte ușor cu o pereche de blugi si un tricou sau o bluza simpla.

Cardigan

Cardigane

25 nov. 2019 16:33:00 By I-Fashion cardigan, cardigane, Mexton, cardigan Mexton, cardigane Mexton, Mexton,

Mexton ia ființă în anul 1994, cu intenția de a îmbrăca tineri implicați în mediul în care trăiesc, care relaționează între ei și formează o comunitate. Tineri care adoptă ținute relaxate, evitând stereotipurile și care vor să se simtă bine în ceea ce poartă. Pentru ei, Mexton adună ultimele tendințe internaționale, le amestecă cu influențele impuse de stradă și de cluburile în vogă și le reinterpretează în stil propriu pentru a le transforma în articole de îmbrăcăminte comode și ușor de purtat, mereu la cel mai bun preț. Mexton evoluează în pas cu clienții săi, întotdeauna atent la noile tehnologii, mediul înconjurător și tendințele artistice. Mexreu inspirata, colectia toamna-iarna 2019 este reînnoită în saptamanal pe site (CLIK AICI) . Bluze, cardigane, pantaloni casual si eleganti, blugi, tricouri, geci groase si jackete, rochii de seara, rochii de zi, rochii casual, colanti, paltoane dar si incaltaminte, cizme, ghete, botine, adidasi toate le regasiti in noua colectie de toamna-iarna 2019 MEXTON. Verificati stocul in categoria Noutati. Sunt wow!

N-ai reușit să-ți comanzi produsele mult dorite de Black Friday? Nu-i nimic! I-Fashion.ro îți propune noi reduceri! Prinde discount-urile de până la 50% la sute de produse Mexton si BBY. Cel mai aşteptat maraton de shopping, Black Friday 2019, nu a ajuns încă la final, continua pentru tine!

 

 

 

 

Black Friday la i-Fashion.ro incepe mai devreme, 14 noiembrie 2019, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi. Stim cat de important e sa fii la curent cu noutatile de Black Friday. De aceea, am selectat atent noutatile relevante special pentru tine. Astel, magazinul nostru va ofera in perioada 14-17 noiembrie 2019 reduceri masive la produsele selectionate in categoria „promotii„ . Geci de iarna, jackete, pantaloni, colanti, rochii casual, rochii de seara, rochii de club, bluze marca Mexton si BBY dar si incaltaminte cizme tip ugg , ghete, botine , sneakersi , peste 1000 de produse le gasiiti acum la super preturi . Verifica stocul !

Pentru mai multe reduceri CLICK AICI

Black Friday

 

 Promotii haine online

Salopetele au castigat tot mai mult teren in lumea fashion, plasandu-se in atentia designerilor pentru efectul pe care il produc: sunt feminine, elegante si se aseaza foarte bine pe aproape orice tip de silueta. De aceea, daca va incadrati in categoria formelor specifice siluetei clepsidra, o astfel de piesa vestimentara nu are cum sa va lipseasca din garderoba, mai ales ca este confectionata tocmai pentru a va accentua atuurile cat mai natural.

Alegeti sa fiti originale cu un look inspirat indiferent de locatia in care trebuie sa mergeti sau de evenimentul in sine si profitati de faptul ca salopeta pare a fi un adevarat must-have sezonul acesta. Renuntati sa fiti previzibile cand vine vorba de stilul vestimentar si surprindeti cu un outfit puternic, gandit sa va mentina in pas cu noile tendinte. Astfel, integrati salopeta in garderoba dumneavoastra si purtati-o, cu incredere, la o petrecere de seara sau in club, mai ales ca o puteti gasi confectionata din materiale deosebite precum catifea, voal, crep sau dantela. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti ca accesoriu o centura subtire pentru a va accentua talia cat mai delicat. Un pont util: pentru ocaziile speciale, optati pentru culori metalice precum auriu, dar si nuante tari de albastru, mov, rosu sau negru.

Salopetele reprezinta o piesa vestimentara extrem de versatila, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea de a le purta chiar si ziua, cand va doriti o tinuta relaxata la birou sau cand vreti sa impresionati cu un outfit de strada perfect. Asadar, incercati-o in culori calde de roz, somon sau mustar, ori in nuante simple de alb si bej. Perfecte pentru iesirile in oras sunt cele confectionate din materiale precum bumbac, bistrech sau tercot. La i-fashion.ro aveti libertatea de a face shopping online si de a gasi modele de haine inedite care sa va ajute sa incercati un look indraznet si feminin dar, totodata, in tendinte.

12 nov. 2019 16:45:45 By I-Fashion salopete, salopete elegante, salopeta, salopeta BBY, BBY,

Pantalonii de dama sunt elementul din garderoba feminina care demonstreaza cel mai bine independenta reprezentantelor sexului frumos. Desi la inceput aceasta piesa vestimentara era reprezentativa doar pentru stilul vestimentar masculin, ea a fost preluata si interpretata de catre femei. Cu precizie si indemanare designerii au feminizat tot mai mult pantalonii, iar astazi sunt un articol de baza al tuturor garderobelor feminine, fiind disponibile in mai multe modele si stiluri vestimentare, iar in cadrul acestui magazin online veti regasi o colectie variata din care puteti alege exact ceea ce vi se potriveste.

Purtati cu incredere pantalonii si lasati-va admirata de catre toti cei din jur! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vizualizati aceasta colectie pe care v-o punem la dispozitie si sa alegeti hainele preferate cu care va veti crea tinute perfecte!

Pantaloni

Pantaloni din piele

Pantaloni piele

Pantaloni piele eco

Pantaloni piele ecologica

A venit și toamna! În loc să ne apuce nostalgia, hai să ne bucurăm de ea aplicând tendintele modei pentru sezonul de toamna-iarna din 2019 garderobelor noastre. Printre modelele de geci ultramoderne, demonstrate de casele de moda si de cele mai importante branduri, se pot gasi geci biker, geci din piele, geci parka, geci bomber, geci denim, geci matlasate. Alegeri inteligente, usor de purtat, de asortat si pline de stil. Cam asa ar putea fi caracterizate propunerile noastre in materie de jachete groase, pe care nu trebuie sa le ratati.

1. Geaca biker Geaca biker

2. Geaca din piele

3. Geci parka Geci parka

4. Geaci bomber

5. Geci denim

6. Geci matlasate

Niste accesorii bine alese spun multe despre personalitatea ta, asa ca acorda-le atentia necesara pentru a face alegerea ideala, cu precadere, in asortarea corecta a plicului cu tinuta ori tinutele pentru evenimentele speciale, unde modul de captare al atentiei este esential. Tu ti-ai gasit plicul ideal?

Genti posete

Pe langa rochie, pantofi, coafura, cercei sau bratari, alegerea unui plic potrivit joaca un rol important. O geanta arata personalitatea unei femei, ii desavarseste rafinamentul, eleganta si stilul, dar in acelasi timp, un accesoriu purtat gresit poate strica un outfit intreg. Cu toate ca plicurile sunt accesorii ce pot fi purtate numai seara, iata ca designerii au creat modele speciale pentru acele zile in care nu vreti sa luati o geanta mare cu voi. I-fashion.ro va propune o multime de gentute, la un pret accesibil, create cu mare atentie pentru toate iubitoarele de moda si amatoarele de stil.

Posete

 

Genti dama

Daca optati pentru un plic de zi, acordati mare atentie modelului si formei pe care o are pentru ca acestea fac diferenta dintre un accesoriu de zi si unul de seara.

La evenimentele speciale e recomandat ca accesoriul, respectiv plicul, sa fie punctul forte al tinutei, astfel ca, negrul este alegerea perfecta, datorita versatilitatii lui, insa pentru tinutele all-black, spre exemplu, un plic intr-o culoare mai „vie” este tot ce trebuie pentru a completa o tinuta extraordinara si stilata.

Pentru mai multe modele CLICK AICI.

31 oct. 2019 17:11:00 By I-Fashion genti, posete, posete plic, genti dama, Produse Magazin,

Asteptarea a luat sfarsit. Iti prezentam NOUA COLECTIE “Urban Attraction” by BBY, cu modele atent create, ce vor aduce culoare zilelor mohorate din acest sezon! Indiferent daca stilul tau este unul elegant sau esti adepta unui street style, noile articole sunt usor de integrat in orice tinuta!!! Clasic "with a twist" este preferatul nostru sezonul aceasta. Un sacou rosu cu revere, umeri cu design deosebit, maneci simple lungi si pantaloni cu talie inalta, rosii, usor evazati, va fi un compleu cu care vei amuti audienta si pentru care vei primi numai aprecieri. Cerceii potriviti si o pereche de pantofi sexy sunt tot ce mai ai nevoie pentru a cuceri lumea!

Compleu

Atrage toate privirile in aceasta rochie mini, accesorizata cu paiete pe partea din fata, cu o maneca lunga, decolteu adanc, cupe push-up, slit pe un picior si fermoar pe spate. Materialul se muleaza usor. Asorteaz-o cu sandale simple si un clutch in acelasi ton.

Fie ca esti la birou, fie ca participi la un eveniment deosebit, alege sa porti aceasta rochie eleganta si in tendinte. Inchiderea se face cu fermoar la spate si este accesorizata cu nasturi mici, aurii, pe partea din fata. Cureaua este confectionata din acelasi material ca si rochia si este detasabila. Poarta pantofi cu varf ascutit si o geanta mini.

Rochie eleganta

Acest set din doua piese confectionat din catifea, extrem de comod, este perfect pentru momentele in care iti doresti sa te simti comoda. Alcatuit din pantaloni negri, cu elastic in talie si bluza cu gluga, accesorizata cu paiete pe partea din fata si incheiata cu fermoar, este musai sa-l ai in garderoba ta de toamna. Poate fi purtat atat cu bocanci, cat si cu tocuri.

Trening

In zilele lejere de toamna alege sa porti aceasta rochie deosebita atat prin croi, cat si prin design. Cu decolteu in V, maneci lungi, franjuri aplicati pe o parte, vei avea un aer de diva. Talia este marcata, accesorizata de un cordon cu catarama aurie, iar fusta este parte peste parte, cu pliuri. Poarta pantofi stiletto si o geanta plic elegant.

Rochie de club

Poarta o rochie sacou MINI, realizata pe jumatate din paiete plisate, cu decolteu, maneci trei sferturi, una din paiete, talie marcata de un accesoriu chic si fusta scurta, sexy si spectaculoasa, atat prin culoare, cat si prin modelul inedit. Fii speciala oriunde alegi sa o porti: club, nunta, petrecere.

rochie cocktail

Seteaza descrescator

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 68

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6