0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Femeile sunt foarte interesate de aspectul lor vestimentar, motiv pentru care își aleg cu greu hainele și tot timpul au nevoie de ceva mai special. Avem la noi în țară destui producători de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, din păcate nu sunt atât de cunoscute ca brandurile din străinătate. Chiar dacă nu sunt branduri cunoscute, asta nu înseamnă ca nu sunt de calitate, motiv pentru care merita încercate.

  

i-fashion.ro este un magazin online care comercializează haine pentru femei fabricate în România, de la mai multe branduri. Magazine de la ei avem în mai multe orașe din țara, dacă nu doriți să comandați online și vreți să probați produsele înainte de a le achiziționa. Magazinul online i-fashion iși propune să promoveze brandurile romanești  și casele de moda din țară, având în portofoliu mai multe companii producătoare de haine din țară.

Brandurile cele mai importante pe care le comercializează sunt Mexton, Mexton Men , BBY, toate fabricate în Romania.

Inca de la infiintare, avem o colaborare foarte buna cu Mexton, un brand simbol pentru lumea modei din Romania, fie ca e vorba de colectii pret-a-porter sau de cele tip "specials". Prin i-fashion.ro te poti lasa pusa in evidenta de Mexton si iti poti pune in relief stilul personal. De asemenea, colaboram cu cativa producatori de traditie in lumea modei din Romania precum si cu firme care importa modele din capitalele modei din Italia, Germania, etc

  

Magazinul a apărut în 2015, prima comanda înregistrată fiind pe 8 ianuarie 2015. Datorita produselor de calitate, în scurt timp magazinul online a devenit unul important pentru piața românească, femeile fiind plăcut impresionat de hainele lor. În cei aproape 6 ani de activitate, magazinul online i-fashion.ro a lansat în fiecare săptămână  colecții noi de haine, astfel ținând pasul cu moda si preferințele femeilor din Romania.

În 2015, compania a deschis un depozit care se afla în județul Constanta, pentru a facilita comenzile si pentru a grăbi procesul de livrare. Astfel, compania își respecta comenzile într-un timp mult mai scurt si hainele ajung la clienți mai repede.

În concluzie, când te gândești sa iți cumperi haine, poți alege cu încredere brandurile romanești.

i-fashion.ro comercializează produse fabricate în Romania.

 

Nu am trăit niciodată într-o lume în care să nu existe blugi. Aşa că astăzi ne-am gândit să le descoperim povestea împreună: de unde vin, cum au apărut şi ce impact au avut în viaţa noastră.

Fără doar şi poate sunt un absolut #musthave în garderoba oricui. Atunci când vrei să fii cool şi să arăţi puţin rebel, deschizi şifonierul şi îţi asortezi pantalonii tăi preferaţi cu o geacă de piele, nişte bocanci, poate chiar de motociclist şi nişte muzică rock’n’roll în căşti. Pe de altă parte, dacă vrei să porţi ceva lejer la birou, dar în acelaşi timp să nu pari că eşti prea casual, îţi asortezi o pereche de blugi cu o cămaşă (toată lumea trebuie să aibă în garderobă o cămaşă albă lângă rochia neagră). Şi lista combinaţiilor pare să fie nesfârşită.

 

1. Cum s-a născut o legendă.

Dacă ne întoarcem în urmă cu 145 de ani (adică în 1873), îi găsim pe Levi Strauss şi Jacob Davis. Pe scurt: primul se mutase din Germania în New York cu 21 de ani înainte. Iar 1853 plecase în San Francisco şi înfiinţase acolo o compania numită Western Branch în care vindea, printre altele şi haine de bumbac. Iar unul dintre clienţii săi era nimeni altul decât Jacob W. Davis, un croitor din Reno, Nevada.

Dar ce legătură are povestea asta cu blugii pe care îi purtăm noi astăzi?

  

Aşa cum ştim deja, orice invenţie în fashion a apărut, în primul rând, din necesitate. Aşadar, într-o zi, unul dintre clienţii lui Davis l-a rugat să îi facă o pereche de pantaloni foarte rezistenţi. Iar croitorul i-a făcut comanda folosind denimul cumpărat de la magazinul lui Levi Strauss, adăugând nituri de cupru în locurile unde se rupeau cel mai uşor pantalonii, respectiv în zona buzunarelor şi a şliţului. Şi aşa a făcut, fără să ştie atunci de nebunia care o să urmeze, perechea de blugi de astăzi. Iar când s-a dus să patenteze produsul, Davis l-a sunat pe Strauss şi, de atunci, au pornit împreună o fabrică şi toată nebunia fashion care a urmat.

2. Comozi. Utili. Eficienţi.

La sfârşitul anilor 1880, blugii erau purtaţi de către minerii care săpau după argint, în special în deşerturile din California, Nevada sau Arizona. Descoperirile ulterioare au arătat că aceşti mineri foloseau blugii pentru că era nişte pantaloni foarte solizi. Îi foloseau şi îi refoloseau şi îi refoloseau.

În acest fel, blugii Levi’s devin cei mai populari pantaloni în rândul muncitorilor de peste ocean. Iar povestea lor a fost spusă şi de Levi’s în documentarul realizat despre celebra lor colecţie 501.

Şi astăzi sunt găsite foarte multe perechi de blugi, în special, Levi’s în minele părăsite din zonele deşertice americane. Iar preţul unor astfel de perechi de pantaloni, considerate de colecţie, depăşeşte mii, zeci de mii, poate chiar sute de mii de euro. Au fost multe poveşti despre oameni care au găsit astfel de obiecte şi au început să le vândă pe ebay.

 

3. Blugii, simbolul rebeliunii şi al libertăţii.

În scurt timp, blugii s-au transformat într-un icon. Nu au mai fost doar nişte pantaloni utili, ci au devenit un simbol.

Unul al libertăţii – ajungând la începutul anilor 1930 să fie sinonimi cu imaginea cowboy-ului american, deveniţi celebrii datorită fascinaţiei pe care o avea publicul de peste ocean pentru filmele Western şi staruri precum John Wayne sau Gary Cooper.

Unul al emancipării feminine – Levi’s lansează, în 1934, prima colecţie de blugi destinată femeilor, numită Lady Levi’s, într-o perioadă în care pantalonii erau o piesă rară în garderoba unei femei, purtându-i doar în casă. Femeile mai purtaseră blugi doar în timpul războaielor mondiale atunci când bărbaţii erau luaţi pe front, iar ele trebuiau să se ocupe de muncile fizice.

Lucrul acesta s-a schimbat treptat, mai ales după cel de-al Doilea Război Mondial, atunci când au devenit un simbol al vieţii americane relaxate şi prospere. Şi au început să fie din ce în ce mai purtate de către femei.

Şi unul al rebeliuni – ajungând în anii ’1950 să fie interzişi în şcolile sau teatrele din Statele Unite ale Americii.

Blugii erau îmbrăcaţi atunci doar de către simboluri ale categoriei bad boys, precum James Dean (în filmul Rebel Without a Cause), Marlon Brando (în filmul The Wild One) sau de marele Elvis Presley. Şi cum a-i spune cuiva că ceva este interzis nu face decât ca obiectul respectiv să devină extrem de dorit, blugii au devenit cel mai important element din garderoba tânărului american.

Şi femeile încep să îi poarte, aspirând să fie precum Marilyn Monroe, pozată în dese rânduri în blugii Levi’s (în filme, precum Clash by Night sau The Misfits). Provocând barierele convenţională dintre feminitatea şi masculinitate, femeile încep să se vadă sexy purtând blugi. Pentru ele, blugii erau sinonimi cu putere, rebeliune şi încredere, ceva mai sexy de atât?

Evident, în anii următori, blugii încep să fie sinonimi cu mişcările pentru egalitate de şanse, dar şi revoluţiile sexuale şi cu generaţiile hippy.

Astăzi, blugii sunt un simbol al egalităţii între sexe. Dar şi unul al inovaţiei şi al originalităţii. Brandurile de astăzi încearcă să îşi adapteze modelele pentru toate tipurile de corpuri. Iar noi ne bucurăm de ei, purtându-i în diferite contexte şi încercând să îi adaptăm în cât mai multe combinaţii fashion.

 

Ești în căutarea cadoului perfect pentru soția, prietena, sora sau mama ta? Dacă ești în pană de idei, citește articolul nostru și vezi ce i s-ar potrivi cel mai bine!

Crăciunul este din ce în ce mai aproape, iar fuga după cadouri deja a început. Femeile sunt greu de mulțumit și de aceea uneori poate fi dificil să alegi ceva pe placul lor. Pe i-fashion.ro vei găsi cu siguranță ceva potrivit pentru EA! Te poți ajuta de micul nostru ghid pentru Cadouri de Crăciun.

Cadoul ”la modă”

Pentru o femeie care este mereu la curent cu tot ce înseamnă fashion, cadoul ideal trebuie să fie ceva super în trend. Chiar dacă ție nu ți se va părea ceva ieșit din comun, ea știe care sunt tendințele sezonului. O alegere excelentă ar fi o salopeta cu print de leopard, o masca animal print sau bijuterii în același stil, așa cum vezi în cele mai multe postări de pe Instagram ale influencerilor.

Cadoul clasic

Cadourile clasice sunt cele cu care nu dai greș niciodată. Oricine le va primi se va bucura. De exemplu, ceasul de mână este o alegere excelentă. Mai poți alege accesorii specifice anotimpului rece precum o căciulă frumoasă sau un șal călduros ori o rochie all balck . Poți oricând să adaugi încă un produs de impact cum ar fi un breloc interesant – fiecare femeie are un set de chei în geantă, nu-i așa?

Eleganța înainte de toate

Pentru o femeie care se prezintă mereu impecabil și care apreciază eleganța, cadoul perfect trebuie să fie ceva caracteristic stilului ei vestimentar. O geantă în linii clasice sau o pereche de cercei din perle sunt doar un exemplu. Mai poți alege să îi oferi un ceas-brățară, foarte fin și elegant, sau o curea din piele de cea mai bună calitate ori un palton elegant, o rochie eleganta , o bluza rosie impecabila.

Cu simțul umorului

Dacă este recunoscută pentru felul ei vesel de-a fi, cu siguranță se va bucura să îi oferi un cadou care să îi facă inima să zâmbească. Crăciunul este momentul ideal pentru a purta pulovere cu reni sau orice alte desene specifice acestei sărbători. Nu te gândi că nu va avea unde să îl poarte, puloverul va putea fi purtat și anul viitor, imediat ce spiritul Crăciunului începe să își facă simțită prezența.

Drăguț și confortabil

Pentru cineva care apreciază serile petrecute acasă în compania celor dragi, cadoul perfect ar fi o pereche de papuci din blăniță sau o pijama confortabilă. Ar mai fi o variantă să îi oferi o geantă pentru depozitarea produselor de îngrijire, sunt câteva modele de-a dreptul drăgălașe.

Tinuta casual

Se duce la sală de mai multe ori pe săptămână și participă la maratoane? Un top sportiv, o geantă pentru echipament sau un trening de calitate și frumos colorat ar putea fi un super cadou pentru ea. Trebuie doar să fii atent la mărimile hainelor sale și la stilul celorlalte articole pe care le deține deja pentru a nu fi foarte diferite de ceea ce poartă în mod normal.

Pentru mai multe idei acceseaza www.i-fashion.ro

 

V-ați mai întrebat de ce roșu e culoarea sărbătorilor de iarnă și care este povestea din spatele acestei tradiții? De la hainele lui Moș Crăciun, până la tot felul de decorațiuni, roșu rămâne culoarea primordială de pe străzi și din vitrinele magazinelor.  Aflați și de ce.

 

Read More

      Ne indreptam cu pasi repezi catre un nou sezon rece, cand temperaturile vor scadea, iar garderoba noastra va avea nevoie de un refresh. Te intrebi cu siguranta ce geci de iarna se poarta anul aceasta si ce noutati ne propun magazinele online in sezonul rece 2020.

Iata ce tendinte trebuie sa urmaresti in noul sezon in materie de geci care sa te protejeze de frig!

Read More
haine copii Mayoral - Toamna-iarna 2020
Vine iarna si ce poate fi mai potrivit pentru a porni la cumparaturi pentru copilasul tau? Abia ai asteptat sa treaca vara pentru a putea trece de la toate hainutele cu floricele si dungulitele la ceva mai serios, mai pufos, asa de iarna.Read More
In ceea ce priveste culorile care predomina in colectiile prezentate pentru sezonul toamna-iarna 2020 nu trebuie sa iti faci griji. Acestea sunt extrem de accesibile si, cu siguranta, le vei gasi deja in garderoba. Asadar, nuantele vedeta, cu care vei face furori in anotimpul rece, sunt:Read More
Sezonul aceasta, compleurile sunt un must-have. Alege-l pe acesta. Sacoul are maneci lungi, revere si este accesorizat cu dantela si pene pe umeri. Pantalonii sunt cu talie inalta si conici. Va fi un compleu perfect pentru orice moment al zilei. Poarta-l ziua cu o camasa si pantofi la birou sau alatura-l unei bluze sau bustiere sexy pentru o seara speciala!Read More
1. Fii feminina! Alege sa porti acest compleu rosu, comod si elegant in acelasi timp. Pantalonii sunt cu talie inalta si se inchid cu fermoar la spate. Sacoul cu maneci lungi, cu revere, accesorizat cu 4 nasturi aurii, este perfect pentru silueta ta si iti va da o nota de eleganta. Poarta pantofi cu varf ascutit si vei fi perfecta.Read More
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5