Ne indreptam cu pasi repezi catre un nou sezon rece, cand temperaturile vor scadea, iar garderoba noastra va avea nevoie de un refresh. Te intrebi cu siguranta ce geci de iarna se poarta anul aceasta si ce noutati ne propun magazinele online in sezonul rece 2020.

Iata ce tendinte trebuie sa urmaresti in noul sezon in materie de geci care sa te protejeze de frig!

1. Geaca PARKA

Da, si anul acesta putem conta fara ezitare pe caldura oferita de o geaca parka imblanita

Este o piesa vestimentara care se mentine in tendinte de ceva timp, usor de asortat si foarte practica. Daca este si imblanita, cu atat mai bine.

  

2. Geaca MATLASATA

Geaca cu aspect matlasat este o alegere eleganta, menita sa completeze cu succes un stil feminin.

Completeaza-ti tinutele de birou cu o geaca matlasata, cu o lungime peste sold si iarna aceasta nu vei suferi de frig!

Perfecta peste o rochie, cu o pereche de cizme lungi sau potrivita cu o pereche de blugi ori pantaloni casual si ghete tip bocanc.

     

3. Geci in culori VIBRANTE

Asa cum probabil deja stii, anul acesta culoarea desemnata vedeta este Rosul .

O culoare care transmite ideea de originalitate, putere si incredere. Daca iti place, atunci nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti o geaca intr-o astfel de nuanta.

Rosul va fi in tendinte, dupa cum a reiesit si din prezentarile colectiilor de haine ale celebrilor designeri de moda straini.

Prin urmare, daca te gandesti de mult timp sa iti cumperi o geaca rosie, dar nu ai facut acest pas pana in prezent, acum este momentul.

Vei fi la moda in 2020 cu o geaca in tonuri mai inchise sau mai deschise de rosu si vei adauga o pata de culoare tinutei tale.

Zilele mohorate nu ti se vor mai parea asa triste in sezonul rece.

    

4. Geci cu gluga cu BLANITA

Apreciate atat de fetele tinere sau de doamne, cat si de barbati, gecile cu gluga accesorizata cu blanita sunt o alegere populara in randul tuturor.

Un model de acest gen confera outfitului un aer modern si tineresc, iar daca gluga are blanita colorata, de genul celor bon bon, atunci tinuta ta va avea si o pata deosebita de culoare.

Alege o geaca grosa de iarna , in care sa te simti confortabil si pregatit pentru a infrunta zilele de iarna cu ger si zapada.

Tine cont de cateva detalii esentiale, care fac diferenta si opteaza pentru o geaca cu gluga, cu guler ridicat, captusita la interior cu blanita sau umpluta cu puf si pene si care sa nu fie foarte scurta. Nu cred ca iti doresti sa ramai cu mijlocul descoperit, cand afara sunt -10 grade!

Iata cateva sugestii ...dar pentru mai multe modele poti intra aici.