In ceea ce priveste culorile care predomina in colectiile prezentate pentru sezonul toamna-iarna 2020 nu trebuie sa iti faci griji. Acestea sunt extrem de accesibile si, cu siguranta, le vei gasi deja in garderoba. Asadar, nuantele vedeta, cu care vei face furori in anotimpul rece, sunt:

 

1. Negru

 Esti libera sa adopti o tinuta clasica all-black sau poti pune accentul pe articole din tesaturi diferite, pentru a crea un joc de contraste. Femeile au posibilitatea sa treaca de la negrul transparent si sexy la cel stralucitor, specific unor materiale cum ar fi catifeaua sau pielea.

   

2. Rosu

 In toate colectiile prezentate pe podiumuri la Saptamana Modei s-au strecurat tonuri intense de rosu. Acestea au rolul, pe de o parte, de a crea un contrast cu negrul predominant in majoritatea tinutelor si, pe de alta parte, de a aduce o nota glamour si sexy in outfiturile celui mai rece anotimp al anului. Poti opta atat pentru un rosu stralucitor, cat si pentru senzualul Bordeaux.

  

3. Albastru

 Acesta a fost declarat de catre expertii institutului Pantone culoarea anului 2020. In colectiile pentru sezonul de toamna-iarna predomina in special tonurile de albastru inchis. 

 

4. Bej

 Este o nuanta naturala, neutra si eleganta, care va ramane intotdeauna la moda. Acesta este perfect in special pentru femeile care isi doresc sa nu treaca neobservate, dar, in acelasi timp, nu vor sa atraga atentia prin culori extravagante. 

 

5. Gri

 La fel ca tonurile de bej, acesta va ramane mereu la moda si ii va conferi celui care il poarta un aspect elegant si sofisticat. Unii designeri au preferat inclusiv nuantele de gri metalizat.

 

6. Maro

 

Bineinteles, din colectiile pentru sezonul de toamna-iarna 2020 nu putea lipsi culoarea specifica celui mai ploios si capricios anotimp al anului. Aceasta defineste prin excelenta eleganta specifica anilor ’60. 

 

Rochia o gasiti pe www.i-fashion.ro