Compleurile de dama au ocupat, din totdeauna, pozitii inalte in topul preferintelor reprezentantelor sexului feminin in materie de haine. Si totusi, desi ideea de set nu a fost vazuta cu ochi buni de unii critici ai modei, acestia considerand ca outfit-urile formate din doua piese vestimentare sunt mult prea simple si nu stimuleaza mai deloc imaginatia, cu toate astea, ele au reusit in ultimul timp sa isi faca loc printre cele mai inspirate tinute ale trendului actual.

Compleu Negru BBYCompleu Elegant BBY

Compleul de ocazie sau casual se bucura acum de o revenire spectaculoasa in moda principalul motiv fiind ca doamnele au renuntat in a-l asocia doar cu ideea de costum elegant, simplu si clasic, purtat de cele mai multe ori la job. O adevarata fashionista poarta un compleu la birou sau la un eveniment, insa in egala masura il alege si cand merge in club, ori cand trebuie sa atraga toate privirile cu un outfit de strada.

Costum de Dama Negru BBY

Asadar, mizati pe modele elegante din bumbac cand va doriti sa obtineti un look relaxat de zi si incercati costume din lycra, dantela si saten la un eveniment deosebit. In club veti atrage, cu siguranta, toate privirile daca purtati un set negru confectionat din piele ecologica. O alegere inspirata poate fi si un costum cu un design de efect reprezentat, bineinteles, de un model cu animal print. Compleurile in culori precum alb, negru sau verde reprezinta o varianta perfecta pentru atmosfera specifica unei intalniri de afaceri sau chiar pentru iesirile din oras.

Costum de Dama Alb BBY