0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Campania WINTER SALE iti aduce reducerile cele mai mari pentru colectiile toamna-iarna asa ca ai cam toate motivele sa incepi shoppingul.Read More
CONTUREAZĂ UN PARTY LOOK DE INVIDIAT Din ce în ce mai căutate, rochiile și fustele midi s-au integrat rapid printre preferințele doamnelor în materie de modă și stil, luând locul rochiilor și fustelor mini sau maxi. Astfel, poți contura o ținută de excepție cu ajutor acestor articole vestimentare. Combină o rochie midi cu paiete împreună cu o pereche de sandale și o pereche de cercei strălucitori, și vei obține un look perfect pentru o petrecere glamour.Read More
17 dec. 2019 21:05:04 By Test Test Shop Produse Magazin BBY
Rochia neagră sau Little black dress nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. De ce? Pentru că este clasică, elegantă și poate fi reinterpretată și accesorizată astfel încât să se potrivească până și celor mai sofisticate gusturi. Combină o rochie neagră din dantelă cu o pereche de pantofi stilleto și o poșetă elegantă și vei obține un look de invidiat! Rochie eleganta little black dress. In garderoba tuturor femeilor trebuie sa se afle o rochie eleganta, de culoare neagra, usor de asortat si versatila.Read More
17 dec. 2019 17:48:36 By Test Test Shop Produse Magazin Mexton
Compleurile de dama au ocupat, din totdeauna, pozitii inalte in topul preferintelor reprezentantelor sexului feminin in materie de haine. Si totusi, desi ideea de set nu a fost vazuta cu ochi buni de unii critici ai modei, acestia considerand ca outfit-urile formate din doua piese vestimentare sunt mult prea simple si nu stimuleaza mai deloc imaginatia, cu toate astea, ele au reusit in ultimul timp sa isi faca loc printre cele mai inspirate tinute ale trendului actual.Read More
17 dec. 2019 17:31:20 By Test Test Shop Produse Magazin BBY
Alegeti sa fiti originale cu un look inspirat indiferent de locatia in care trebuie sa mergeti sau de evenimentul in sine si profitati de faptul ca salopeta pare a fi un adevarat must-have sezonul acesta. Renuntati sa fiti previzibile cand vine vorba de stilul vestimentar si surprindeti cu un outfit puternic, gandit sa va mentina in pas cu noile tendinte. Astfel, integrati salopeta in garderoba dumneavoastra si purtati-o, cu incredere, la o petrecere de seara sau in club, mai ales ca o puteti gasi confectionata din materiale deosebite precum catifea, voal, crep sau dantela. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti ca accesoriu o centura subtire pentru a va accentua talia cat mai delicat. Un pont util: pentru ocaziile speciale, optati pentru culori metalice precum auriu, dar si nuante tari de albastru, mov, rosu sau negru.Read More
17 dec. 2019 17:18:30 By Test Test Shop Produse Magazin Mexton / BBY

N-ai reușit să-ți comanzi produsele mult dorite de Black Friday? Nu-i nimic! I-Fashion.ro îți propune noi reduceri! Prinde discount-urile de până la 50% la sute de produse Mexton si BBY. Cel mai aşteptat maraton de shopping, Black Friday 2019, nu a ajuns încă la final, continua pentru tine!

 

 

 

 

A venit și toamna! În loc să ne apuce nostalgia, hai să ne bucurăm de ea aplicând tendintele modei pentru sezonul de toamna-iarna din 2019 garderobelor noastre. Printre modelele de geci ultramoderne, demonstrate de casele de moda si de cele mai importante branduri, se pot gasi geci biker, geci din piele, geci parka, geci bomber, geci denim, geci matlasate. Alegeri inteligente, usor de purtat, de asortat si pline de stil. Cam asa ar putea fi caracterizate propunerile noastre in materie de jachete groase, pe care nu trebuie sa le ratati.

1. Geaca biker Geaca biker

2. Geaca din piele

3. Geci parka Geci parka

4. Geaci bomber

5. Geci denim

6. Geci matlasate

Niste accesorii bine alese spun multe despre personalitatea ta, asa ca acorda-le atentia necesara pentru a face alegerea ideala, cu precadere, in asortarea corecta a plicului cu tinuta ori tinutele pentru evenimentele speciale, unde modul de captare al atentiei este esential. Tu ti-ai gasit plicul ideal?

Genti posete

Pe langa rochie, pantofi, coafura, cercei sau bratari, alegerea unui plic potrivit joaca un rol important. O geanta arata personalitatea unei femei, ii desavarseste rafinamentul, eleganta si stilul, dar in acelasi timp, un accesoriu purtat gresit poate strica un outfit intreg. Cu toate ca plicurile sunt accesorii ce pot fi purtate numai seara, iata ca designerii au creat modele speciale pentru acele zile in care nu vreti sa luati o geanta mare cu voi. I-fashion.ro va propune o multime de gentute, la un pret accesibil, create cu mare atentie pentru toate iubitoarele de moda si amatoarele de stil.

Posete

 

Genti dama

Daca optati pentru un plic de zi, acordati mare atentie modelului si formei pe care o are pentru ca acestea fac diferenta dintre un accesoriu de zi si unul de seara.

La evenimentele speciale e recomandat ca accesoriul, respectiv plicul, sa fie punctul forte al tinutei, astfel ca, negrul este alegerea perfecta, datorita versatilitatii lui, insa pentru tinutele all-black, spre exemplu, un plic intr-o culoare mai „vie” este tot ce trebuie pentru a completa o tinuta extraordinara si stilata.

Pentru mai multe modele CLICK AICI.

31 oct. 2019 17:11:00 By I-Fashion genti, posete, posete plic, genti dama, Produse Magazin

Începutul unui nou sezon vine cu trenduri fresh, dar și cu variante actualizate ale unor piese mai vechi pe care le ai, mai mult ca sigur, deja în garderobă. Iată care sunt direcțiile în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2019-2020 în ceea ce privește încălțămintea – de la pantofi pentru zilele nu foarte răcoroase de toamnă la ghete și cizme pentru zilele geroase de iarnă

. Ghete dama

Ghetele utility nu numai că au un aer relaxat super cool, ci au și avantajul că sunt extrem de practice – vor fi perfecte pentru zilele în care ninge sau plouă, datorită tălpilor track extrem de aderente și destul de înalte încât să te protejeze. Și da, după cum poți remarca în fotografie, arată foarte bine chiar și cu un outfit casual.

Alte variante: Ghetele cu aer utility

Nu, moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers pe care îi tot vedem pretutindeni de ceva vreme. Așa că dacă vrei să adaugi la colecția de adidasi începută anul trecut, încă o poți face. Optează pentru modele care reproduc alura adidașilor de baschet sau a iconicilor running shoes din anii ’90.

moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers

Imposibil să nu fi observat deja că animal printul are un moment de mega popularitate, în special imprimeul stil piele de șarpe. O pereche de cizme sau de botine cu snake print merg de minune atât alături de ținute business, dar și lângă piese casual sau chiar lângă piese mai prețioase.

Pantofi stileto

ALTE SUGESTII:

Ghete, cizme, pantofi, incaltaminte de dama

MAI MULTE MODELE AICI

 

Descarca aplicatia i-fashion.ro Android GRATIS pe telefon sau tableta si te bucuri de cumparaturi online oriunde te-ai afla! Cele mai noi colectii si cele mai mari reduceri . 100% PRODUSE ORIGINALE MEXTON si BBY. Fi prima/ul care le afla!

Bluzele feminine, de gală și elegante sunt ideale ca și tinuta de serviciu, la întâlniri sau plimbari. Arată și simte-te feminină indiferent de împrejurări! Bluzele de dama disponibile intr-o colectie vasta urmeaza sa va uimeasca pentru ca fiecare in parte are ceva deosebit care va poate scoate din monotonia tinutelor formale. Oricat de banala pare combinatia dintre pantaloni, fusta, blugi si bluza, aceasta, atat timp cat este realizata corespuzator, poate fi unica. Suntem de parere ca detaliile sunt cele care fac diferenta si le acordam acestora o deosebita importanta, acesta fiind si motivul pentru care toate clientele si viitoarele cliente vor adora colectia pe care urmeaza sa o vizualizeze.

Iata propunerile nostre pentru acest sezon:

 

bluza 2019> bluze elegante bluze fashion haine femei haine

 

Bluza este o adevarata prietena pentru orice femeie, fie ca vorbim depre cineva care adopta stilul casual, office sau elegant, tocmai de aceea am simtit nevoia sa le oferim clientelor noastre posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta si completa modelele preferate cu ajutorul carora vor crea outft-uri demne de admiratie. Profitati de faptul ca toata aceasta colectie de bluze pentru femei este disponibila si alegeti ceea ce vi se potriveste, comandand printr-un simplu click!

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4