GEACA DE BLUGI – UN MUST!

Știm deja că, din garderoba unei femei, nu trebuie să lipseasca un palton elegant, dar si o geaca de blugi, care a revenit în forță în noile tendințe. Foarte versatilă, ușor de asortat și accesorizat, geaca de blugi poate fi combinată cu aproape orice articol vestimentar: rochii, fuste, jeansi sau pantaloni.

Geaca de blugi

JACHETELE – NELIPSITE DIN GARDEROBA

Primăvara, vara sau toamna se poartă jachetele de orice fel. Fie că vorbim de o jacheta sport, o geaca de piele, de blugi sau un palton, aceste articole vestimentare sunt absolut necesare pentru orice sezon. Pot fi ușor combinate cu un tricou sau un pulover și o pereche de jeanși, alături de o pereche de pantofi sport, botine sau ghete.

Geaca de piele

Geci

Geaca groasa

PARKA – VEDETA SEZONULUI RECE

Parka, este o jacheta kaki cu aspect military ce exista in varianta midi si scurta, cu dublura de blana sau fara, cu gluga sau guler inalt si este tipul de jacheta perfecta pentru zilele reci. Haina are o bogata istorie. Ea a fost inventata de catre eschimosi pentru a fi protejati de intemperiile vremii. La inceputuri era confectionata din piele de foca sau caribou. Unele modele erau date cu ulei de peste pentru a fi mai impermeabile. Insa de-a lungul timpului, parka a suferit foarte multe modificari. Datorita grosimii materialului din care este confectionata, se poate purta atat toamna cat si iarna. Una dintre caracteristicile acestui model de geaca este gluga captusita cu blana naturala sau artificiala.

Parka