0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Hainele la modă primăvara-vara 2020-2021 vor încânta curând sexul corect cu cele mai relevante tendințe, care, cu mâna ușoară a unor designeri eminenti, vor fi încorporate în dulapurile elegante ale fetelor și femeilor cochete într-o varietate de întrupări.

Dacă sunteți o tânără fashionistă care conduce un stil de viață activ sau o femeie de afaceri care are un aspect elegant ca parte a unei cariere de succes, veți fi interesat de ce îmbrăcăminte pentru femei primăvara-vară 2020-2021 va deveni la modă în sezonul cald următor.

În recenzia noastră, veți vedea îmbrăcăminte pentru femei cu adevărat elegantă, primăvara-vară 2020-2021, propusă de noi legiuitorii la modă, precum și bloggeri care dețin pulsul modei.

 

Care vor fi culorile și nuanțele demne de atenție? Și vor fi cu adevărat vibrante, răcoritoare, atrăgătoare și misterioase. Îmbrăcămintea pentru femei primăvara-vara în cea mai relevantă paletă va surprinde fashionistele cu splendoarea nuanțelor de roșu, violet, galben, roz, verde.

 

 

  

Pai multe modele gasiti pe www.i-fashion.ro

 

 

Femeile sunt foarte interesate de aspectul lor vestimentar, motiv pentru care își aleg cu greu hainele și tot timpul au nevoie de ceva mai special. Avem la noi în țară destui producători de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, din păcate nu sunt atât de cunoscute ca brandurile din străinătate. Chiar dacă nu sunt branduri cunoscute, asta nu înseamnă ca nu sunt de calitate, motiv pentru care merita încercate.

  

i-fashion.ro este un magazin online care comercializează haine pentru femei fabricate în România, de la mai multe branduri. Magazine de la ei avem în mai multe orașe din țara, dacă nu doriți să comandați online și vreți să probați produsele înainte de a le achiziționa. Magazinul online i-fashion iși propune să promoveze brandurile romanești  și casele de moda din țară, având în portofoliu mai multe companii producătoare de haine din țară.

Brandurile cele mai importante pe care le comercializează sunt Mexton, Mexton Men , BBY, toate fabricate în Romania.

Inca de la infiintare, avem o colaborare foarte buna cu Mexton, un brand simbol pentru lumea modei din Romania, fie ca e vorba de colectii pret-a-porter sau de cele tip "specials". Prin i-fashion.ro te poti lasa pusa in evidenta de Mexton si iti poti pune in relief stilul personal. De asemenea, colaboram cu cativa producatori de traditie in lumea modei din Romania precum si cu firme care importa modele din capitalele modei din Italia, Germania, etc

  

Magazinul a apărut în 2015, prima comanda înregistrată fiind pe 8 ianuarie 2015. Datorita produselor de calitate, în scurt timp magazinul online a devenit unul important pentru piața românească, femeile fiind plăcut impresionat de hainele lor. În cei aproape 6 ani de activitate, magazinul online i-fashion.ro a lansat în fiecare săptămână  colecții noi de haine, astfel ținând pasul cu moda si preferințele femeilor din Romania.

În 2015, compania a deschis un depozit care se afla în județul Constanta, pentru a facilita comenzile si pentru a grăbi procesul de livrare. Astfel, compania își respecta comenzile într-un timp mult mai scurt si hainele ajung la clienți mai repede.

În concluzie, când te gândești sa iți cumperi haine, poți alege cu încredere brandurile romanești.

i-fashion.ro comercializează produse fabricate în Romania.

 

Nu am trăit niciodată într-o lume în care să nu existe blugi. Aşa că astăzi ne-am gândit să le descoperim povestea împreună: de unde vin, cum au apărut şi ce impact au avut în viaţa noastră.

Fără doar şi poate sunt un absolut #musthave în garderoba oricui. Atunci când vrei să fii cool şi să arăţi puţin rebel, deschizi şifonierul şi îţi asortezi pantalonii tăi preferaţi cu o geacă de piele, nişte bocanci, poate chiar de motociclist şi nişte muzică rock’n’roll în căşti. Pe de altă parte, dacă vrei să porţi ceva lejer la birou, dar în acelaşi timp să nu pari că eşti prea casual, îţi asortezi o pereche de blugi cu o cămaşă (toată lumea trebuie să aibă în garderobă o cămaşă albă lângă rochia neagră). Şi lista combinaţiilor pare să fie nesfârşită.

 

1. Cum s-a născut o legendă.

Dacă ne întoarcem în urmă cu 145 de ani (adică în 1873), îi găsim pe Levi Strauss şi Jacob Davis. Pe scurt: primul se mutase din Germania în New York cu 21 de ani înainte. Iar 1853 plecase în San Francisco şi înfiinţase acolo o compania numită Western Branch în care vindea, printre altele şi haine de bumbac. Iar unul dintre clienţii săi era nimeni altul decât Jacob W. Davis, un croitor din Reno, Nevada.

Dar ce legătură are povestea asta cu blugii pe care îi purtăm noi astăzi?

  

Aşa cum ştim deja, orice invenţie în fashion a apărut, în primul rând, din necesitate. Aşadar, într-o zi, unul dintre clienţii lui Davis l-a rugat să îi facă o pereche de pantaloni foarte rezistenţi. Iar croitorul i-a făcut comanda folosind denimul cumpărat de la magazinul lui Levi Strauss, adăugând nituri de cupru în locurile unde se rupeau cel mai uşor pantalonii, respectiv în zona buzunarelor şi a şliţului. Şi aşa a făcut, fără să ştie atunci de nebunia care o să urmeze, perechea de blugi de astăzi. Iar când s-a dus să patenteze produsul, Davis l-a sunat pe Strauss şi, de atunci, au pornit împreună o fabrică şi toată nebunia fashion care a urmat.

2. Comozi. Utili. Eficienţi.

La sfârşitul anilor 1880, blugii erau purtaţi de către minerii care săpau după argint, în special în deşerturile din California, Nevada sau Arizona. Descoperirile ulterioare au arătat că aceşti mineri foloseau blugii pentru că era nişte pantaloni foarte solizi. Îi foloseau şi îi refoloseau şi îi refoloseau.

În acest fel, blugii Levi’s devin cei mai populari pantaloni în rândul muncitorilor de peste ocean. Iar povestea lor a fost spusă şi de Levi’s în documentarul realizat despre celebra lor colecţie 501.

Şi astăzi sunt găsite foarte multe perechi de blugi, în special, Levi’s în minele părăsite din zonele deşertice americane. Iar preţul unor astfel de perechi de pantaloni, considerate de colecţie, depăşeşte mii, zeci de mii, poate chiar sute de mii de euro. Au fost multe poveşti despre oameni care au găsit astfel de obiecte şi au început să le vândă pe ebay.

 

3. Blugii, simbolul rebeliunii şi al libertăţii.

În scurt timp, blugii s-au transformat într-un icon. Nu au mai fost doar nişte pantaloni utili, ci au devenit un simbol.

Unul al libertăţii – ajungând la începutul anilor 1930 să fie sinonimi cu imaginea cowboy-ului american, deveniţi celebrii datorită fascinaţiei pe care o avea publicul de peste ocean pentru filmele Western şi staruri precum John Wayne sau Gary Cooper.

Unul al emancipării feminine – Levi’s lansează, în 1934, prima colecţie de blugi destinată femeilor, numită Lady Levi’s, într-o perioadă în care pantalonii erau o piesă rară în garderoba unei femei, purtându-i doar în casă. Femeile mai purtaseră blugi doar în timpul războaielor mondiale atunci când bărbaţii erau luaţi pe front, iar ele trebuiau să se ocupe de muncile fizice.

Lucrul acesta s-a schimbat treptat, mai ales după cel de-al Doilea Război Mondial, atunci când au devenit un simbol al vieţii americane relaxate şi prospere. Şi au început să fie din ce în ce mai purtate de către femei.

Şi unul al rebeliuni – ajungând în anii ’1950 să fie interzişi în şcolile sau teatrele din Statele Unite ale Americii.

Blugii erau îmbrăcaţi atunci doar de către simboluri ale categoriei bad boys, precum James Dean (în filmul Rebel Without a Cause), Marlon Brando (în filmul The Wild One) sau de marele Elvis Presley. Şi cum a-i spune cuiva că ceva este interzis nu face decât ca obiectul respectiv să devină extrem de dorit, blugii au devenit cel mai important element din garderoba tânărului american.

Şi femeile încep să îi poarte, aspirând să fie precum Marilyn Monroe, pozată în dese rânduri în blugii Levi’s (în filme, precum Clash by Night sau The Misfits). Provocând barierele convenţională dintre feminitatea şi masculinitate, femeile încep să se vadă sexy purtând blugi. Pentru ele, blugii erau sinonimi cu putere, rebeliune şi încredere, ceva mai sexy de atât?

Evident, în anii următori, blugii încep să fie sinonimi cu mişcările pentru egalitate de şanse, dar şi revoluţiile sexuale şi cu generaţiile hippy.

Astăzi, blugii sunt un simbol al egalităţii între sexe. Dar şi unul al inovaţiei şi al originalităţii. Brandurile de astăzi încearcă să îşi adapteze modelele pentru toate tipurile de corpuri. Iar noi ne bucurăm de ei, purtându-i în diferite contexte şi încercând să îi adaptăm în cât mai multe combinaţii fashion.

 

      Ne indreptam cu pasi repezi catre un nou sezon rece, cand temperaturile vor scadea, iar garderoba noastra va avea nevoie de un refresh. Te intrebi cu siguranta ce geci de iarna se poarta anul aceasta si ce noutati ne propun magazinele online in sezonul rece 2020.

Iata ce tendinte trebuie sa urmaresti in noul sezon in materie de geci care sa te protejeze de frig!

Read More
Tinutele primavara / vara 2020 propuse de marii designeri au croieli și culori indraznete, cu un plus de feminitate, dar, în același timp, tendința este de a îmbina simtul practic.Read More
31 ian. 2020 17:20:51 By I-Fashion Mexton
Rochia neagră sau Little black dress nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. De ce? Pentru că este clasică, elegantă și poate fi reinterpretată și accesorizată astfel încât să se potrivească până și celor mai sofisticate gusturi. Combină o rochie neagră din dantelă cu o pereche de pantofi stilleto și o poșetă elegantă și vei obține un look de invidiat! Rochie eleganta little black dress. In garderoba tuturor femeilor trebuie sa se afle o rochie eleganta, de culoare neagra, usor de asortat si versatila.Read More
17 dec. 2019 17:48:36 By Test Test Shop Produse Magazin Mexton

GEACA DE BLUGI – UN MUST!

Știm deja că, din garderoba unei femei, nu trebuie să lipseasca un palton elegant, dar si o geaca de blugi, care a revenit în forță în noile tendințe. Foarte versatilă, ușor de asortat și accesorizat, geaca de blugi poate fi combinată cu aproape orice articol vestimentar: rochii, fuste, jeansi sau pantaloni.

Geaca de blugi

JACHETELE – NELIPSITE DIN GARDEROBA

Primăvara, vara sau toamna se poartă jachetele de orice fel. Fie că vorbim de o jacheta sport, o geaca de piele, de blugi sau un palton, aceste articole vestimentare sunt absolut necesare pentru orice sezon. Pot fi ușor combinate cu un tricou sau un pulover și o pereche de jeanși, alături de o pereche de pantofi sport, botine sau ghete.

Geaca de piele

Geci

Geaca groasa

PARKA – VEDETA SEZONULUI RECE

Parka, este o jacheta kaki cu aspect military ce exista in varianta midi si scurta, cu dublura de blana sau fara, cu gluga sau guler inalt si este tipul de jacheta perfecta pentru zilele reci. Haina are o bogata istorie. Ea a fost inventata de catre eschimosi pentru a fi protejati de intemperiile vremii. La inceputuri era confectionata din piele de foca sau caribou. Unele modele erau date cu ulei de peste pentru a fi mai impermeabile. Insa de-a lungul timpului, parka a suferit foarte multe modificari. Datorita grosimii materialului din care este confectionata, se poate purta atat toamna cat si iarna. Una dintre caracteristicile acestui model de geaca este gluga captusita cu blana naturala sau artificiala.

Parka

Iarna, puloverele sunt absolut indispensabile. Datorita utilitatii lor, sunt integrate aproape în orice tinuta, in special datorita faptului ca sunt o piesa vestimentara foarte versatila. Poti purta un pulover oversized cu o pereche de jeansi si botine, sau poti alege să porti un pulover peste o camasa, cu o pereche de blugi skinny.

Pulover

Plover

bluza

27 nov. 2019 17:27:00 By I-Fashion plover, plovar, pulovar, pulover, plovere, plovare, pulovere, Mexton

Cu siguranta in garderoba ta se gaseste cel putin un cardigan. Este o piesa de vestimentatie versatila, o puteti gasi in toate culorile, formele si texturile si nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Poti purta cardiganul taiat la linia taliei combinandu-l cu o rochia cambrata sau cu o fusta. De asemenea, cardiganul lung sau oversized poate fi combinat foarte ușor cu o pereche de blugi si un tricou sau o bluza simpla.

Cardigan

Cardigane

25 nov. 2019 16:33:00 By I-Fashion cardigan, cardigane, Mexton, cardigan Mexton, cardigane Mexton, Mexton

Mexton ia ființă în anul 1994, cu intenția de a îmbrăca tineri implicați în mediul în care trăiesc, care relaționează între ei și formează o comunitate. Tineri care adoptă ținute relaxate, evitând stereotipurile și care vor să se simtă bine în ceea ce poartă. Pentru ei, Mexton adună ultimele tendințe internaționale, le amestecă cu influențele impuse de stradă și de cluburile în vogă și le reinterpretează în stil propriu pentru a le transforma în articole de îmbrăcăminte comode și ușor de purtat, mereu la cel mai bun preț. Mexton evoluează în pas cu clienții săi, întotdeauna atent la noile tehnologii, mediul înconjurător și tendințele artistice. Mexreu inspirata, colectia toamna-iarna 2019 este reînnoită în saptamanal pe site (CLIK AICI) . Bluze, cardigane, pantaloni casual si eleganti, blugi, tricouri, geci groase si jackete, rochii de seara, rochii de zi, rochii casual, colanti, paltoane dar si incaltaminte, cizme, ghete, botine, adidasi toate le regasiti in noua colectie de toamna-iarna 2019 MEXTON. Verificati stocul in categoria Noutati. Sunt wow!

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

  1. 1
  2. 2