Perioada de promotii este un moment perfect pentru a reinnoi garderoba micutilor tai la preturi unice. Vei gasi articole perfecte pentru orice ocazie si eveniment. Confectionate din materiale de inalta calitate si conform ultimelor tendinte, colectia noastra te va lasa fara cuvinte. Si in plus, cu pana la 50% discount!

Copii cresc foarte repede si este necesar sa le reinnoiesti garderoba cu frecventa, intrucat hainele le raman mici, stramte si scurte. Cu promotiile de iarna 2020 Mayoral, vei putea sa-i actualizezi garderoba sa cu articole care se ajusteaza varstei sale, foarte comode si actuale, cu pana la 50% discount. Profita de promotii si cumpara hainele de joaca care tin ritmul lor si care se adapteaza fiecarei miscari ale sale.

In Mayoral ne dedicam de 80 de ani sectorului de moda pentru copii. Cunoastem care sunt exigentele copiilor de azi, si de aceea realizam articole versatile si usor de purtat, relationate cu gusturile si pasiunile lor. In promotiile Mayoral vei putea cumpara articole actuale si vesele care garanteaza maximul de confort, cu pana la 50% discount!

  

In promotiile de iarna 2020 de la Mayoral, vei gasi haine pentru toate varstele. Dispunem de marimi care incep de la 0 sau prima purtare, ajungand pana la 16 ani. In plus, fiecare colectie se adapteaza necesitatilor fiecarui copil si etapa. In catalogul nostru, vei avea la dispozitie promotii la hainele de nou-nascut (de la 0 la 18 luni), promotii la hainele pentru bebelusi (de la 6 la 36 de luni), promotii la hainele pentru copii (de la 2 la 9 ani) si promotii pentru junior (de la 8 la 16 ani).

 

Combinarea hainelor Mayoral este foarte simpla. Iti oferim o gama variata de articole care sunt coordonate intre ele, pentru a crea seturi cu usurinta, chiar si in perioada promotiilor de iarna 2020! Look-uri complete si actuale, apte pentru aventurile lor. Totodata, iti oferim incaltaminte si accesorii cu discount-uri surprinzatoare, pentru a completa orice outfit. Genti, diademe, sosete, curele, caciuli, esarfe, palarii…vor fi cireasa de pe tort a tinutelor!

Stiluri pentru fiecare ocazie la promotie pentru nou-nascut, bebe, copii mini si junior

In promotiile noastre vei gasi articole sport, perfecte pentru a merge la scoala sau la gradinita, pentru participarea la activitati extrascolare, pentru a se bucura de o excursie, pentru a se juca in parc sau inclusiv pentru a sta in casa. Sunt atat de comode, ca cei mici nu vor vrea sa si le dea jos. Tricourile, blugii, bluzele, colantii si pantalonii plusati niciodata nu dau gres.

De asemenea iti punem la dispozitie outfit-uri pentru evenimente si ocazii mai speciale, precum nunti si botezuri. Fara indoiala, promotiile noastre sunt o oportunitate unica pentru a obtine haine de ceremonie pentru micutii tai cu pana la 50% discount. Vei descoperi articole sofisticate si elegante cu care cei mici vor straluci. Vor acapara toate privirile! Rochiile, sacourile, camasile si pantalonii tip chino sunt un succes.

Garantam standarde maxime de calitate in toate colectiile, de la nou-nascut la junior, prin controale stricte care certifica ca siguranta bebelusilor, baietilor si fetelor nu este compromisa odata cu purtarea sau din cauza detaliilor sau aplicatiilor. Perioada de promotii este un moment bun pentru a obtine articole care vin in sprijinul comoditatii si bunastarii celor mici, cu oferte incredibile.

   

Stim ca viata de zi cu zi este incarcata de jocuri, noi descoperiri si progrese. Nu se opresc deloc si au nevoie ca hainele sa fie practice si versatile, sa-i insoteasca de dimineata pana noaptea. In plus, au nevoie ca hainele sa le permita sa se miste cu libertate totala si sa nu limiteze miscarile lor. Cu colectia Mayoral, nimic nu le va opri pasii. Gaseste-le la promotie cu cele mai bune discount-uri! Si aminteste-ti ca vei avea la dispozitie promotii la toate colectiile. Vei putea gasi promotii la hainele de nou-nascut, promotii la hainele de bebe, si promotii la hainele de copii mini si junior.

Nu lasa sa-ti scape promotiile de iarna 2020 de la Mayoral si reinnoieste garderoba micutilor cu ultimele tendinte cu pana la 50% discount. Te asteptam in magazinele noastre si pe mayoral.com cu oferte unice!