Salopetele au castigat tot mai mult teren in lumea fashion, plasandu-se in atentia designerilor pentru efectul pe care il produc: sunt feminine, elegante si se aseaza foarte bine pe aproape orice tip de silueta. De aceea, daca va incadrati in categoria formelor specifice siluetei clepsidra, o astfel de piesa vestimentara nu are cum sa va lipseasca din garderoba, mai ales ca este confectionata tocmai pentru a va accentua atuurile cat mai natural.

Alegeti sa fiti originale cu un look inspirat indiferent de locatia in care trebuie sa mergeti sau de evenimentul in sine si profitati de faptul ca salopeta pare a fi un adevarat must-have sezonul acesta. Renuntati sa fiti previzibile cand vine vorba de stilul vestimentar si surprindeti cu un outfit puternic, gandit sa va mentina in pas cu noile tendinte. Astfel, integrati salopeta in garderoba dumneavoastra si purtati-o, cu incredere, la o petrecere de seara sau in club, mai ales ca o puteti gasi confectionata din materiale deosebite precum catifea, voal, crep sau dantela. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti ca accesoriu o centura subtire pentru a va accentua talia cat mai delicat. Un pont util: pentru ocaziile speciale, optati pentru culori metalice precum auriu, dar si nuante tari de albastru, mov, rosu sau negru.

Salopetele reprezinta o piesa vestimentara extrem de versatila, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea de a le purta chiar si ziua, cand va doriti o tinuta relaxata la birou sau cand vreti sa impresionati cu un outfit de strada perfect. Asadar, incercati-o in culori calde de roz, somon sau mustar, ori in nuante simple de alb si bej. Perfecte pentru iesirile in oras sunt cele confectionate din materiale precum bumbac, bistrech sau tercot. La i-fashion.ro aveti libertatea de a face shopping online si de a gasi modele de haine inedite care sa va ajute sa incercati un look indraznet si feminin dar, totodata, in tendinte.