Ai cumparat tinuta pentru seara de Craciun?! Acum este momentul sa plasezi o comanda, pentru ca aceasta sa ajunga la tine in doua zile lucratoare! Evita perioada aglomerata!

1. Iti doresti sa fii cea mai admirata la club sau la urmatoarea petrecere la care te vei afisa? Suntem convinsi ca o rochie midi din paiete albastre, cupe push-up, decolteu in forma de inima si un slit impresionant te va pune in lumina reflectoarelor asa cum ai visat. Alege sa fii o adevarata aparitie! Adauga o geanta tip cluch si pantofii cu tocul cel mai inalt!

2. O rochie cu un design cu totul si cu totul deosebit, iti va complimenta silueta. Vei fi o adevarata diva la orice eveniment vei merge imbracata cu aceasta rochie midi, mulata, din paiete gri, cu o maneca lunga cu mansetadin catifea si un detaliu deosebit in partea de sus: un rever din catifea si choker la gat. Efectul este garantat!

3. Daca stilul feminin te caracterizeaza, atunci aceasta rochie-sacou este pentru tine! Cu un croi lejer, umeri bufanti, accesorizati cu insertii de dantela si decolteu foarte indraznet, maneci lungi, fusta mini si buzunare false, este ideala pentru orice ocazie. Completeaza acest look cu un clutch si sandale sau cizme peste genunchi.

4. Daca porti o rochie in tendintele sezonului, esti intotdeauna binevenita la patrecerile glamour. Nu ai cum sa treci neobservata intr-o rochie maxi, accesorizata cu peiete aurii, tip babydoll cu un top stil corset, cupe push-up, talie accentuata de o curea neagra, din catifea si o fusta ampla. Se va potrivi perfect cu atitudinea ta princiara.

 

5. O piesa care avantajeaza mai multe tipuri de silueta este aceasta rochie-sacou neagra,cu revere accesorizate cu strasuri, putin cambrata, topul cu un decolteu in "V", avand maneci ¾. Are aplicata pe o parte, o plasa de strasuri, care va face diferenta. Fusta este MINI, cu inchidere parte peste parte care formeaza un mic slit in fata. Cine iti poate rezista si ce-ti poti dori mai mult cand stii ca fiecare rochie e unica in felul ei?! 

6. Atrage toate privirile in aceasta rochie eleganta. Confectionata din material usor elastic, rochia se muleaza perfect pe formele feminine, iar umarul gol confera un aer romantic tinutei. Cu o maneca lunga, accesorizata cu pene si dantela, vei iesi in evidenta. Dantela, aplicata pe bust va fi detaliul care face diferenta. Poarta pantofi stiletto si o geanta plic in acelasi ton.

7. Vrei sa fii speciala? Atrage toate privirile in aceasta superba rochie scurta, cameleon, din paiete verzi, cu maneci lungi si largi, ce se va mula perfect pe corpul tau. Are un design deosebit, avand o fasie din paiete aplicata pe o parte. Poart-o de Revelion! Cu siguranta vei fi aparitia serii si vei incepe anul cu o tinuta WOW.