Imprimeul floral.

Un imprimeu care s-a făcut remarcat a fost cel floral în stil vintage, cu modele florale îndrăznețe, în culori intense. Acesta va decora bluzele, rochiile și fustele noastre în următorul sezon.

La polul opus se află imprimeul floral delicat, cu flori de mici dimensiuni, perfect pentru rochiile vaporoase maxi. Este o opțiune perfectă atât pentru rochiile de primăvară și vară, cât și pentru bluzele din ținutele office.

Va propunem 5 tinute in care putem incadra imprimeul floral pentru a crea un outfit ideal.

RECOMANDAREA 1. Vrei sa dansezi toata seara si nu ai gasit rochia potrivita? Alege-o pe aceasta. Vei cuceri toti admiratorii prin eleganta croiului si prin atitudinea pe care o vei avea: o rochie scurta,lila,din voal cu imprimeu cu floricele, decolteu sexy, maneci lungi, desfacute, cu volanase si spatele gol. Fusta MINI, clos, este una sexy si delicata in acelasi timp. Fii increzatoare si alege-o pentru o petrecere sofisticata.

 

RECOMANDAREA 2. Compleul format din pantaloni si sacou cu un imprimeu deosebit este cel mai potrivit pentru o intalnire importanta. Sacoul cu maneci lungi si revere, este perfect pentru silueta ta si iti va da o nota de eleganta. Pantalonii cu talie inalta, mulati, iti vor evidentia talia. Diferenta o face clar, imprimeul acestuia.

 

RECOMANDAREA 3. Esti cool din cap pana in picioare de cand te stii. Exploreaza o bustiera imprimata cu floricele, cupe triunghi si bretele subtiri. Adauga fusta creion sau pantaloni cu talia inalta si un sacou pentru a obtine tinuta mult visata.

 

RECOMANDAREA 4. Fii super chic. Alege aceasta bluza cu maneci lungi, largi, accesorizata cu volane pe partea din fata. Poart-o in combinatie cu o pereche de pantaloni cu talie inalta ce iti vor pune silueta in evidenta sau cu o fusta. O poti purta pe umeri pentru un aer incendiar.

 

RECOMANDAREA 5. Compleu doua piese este un compleu ideal pentru atunci cand participi la evenimente sau cand iesi la un suc cu prietenele tale. Compleul este format din doua piese, top si fusta.
Print floral , nuante bleu.