0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tendințele vin și pleacă, așa că nu ne miră să vedem combinații ce s-au mai purtat în trecut, ținând cont că ultimele luni au adus înapoi piese din alte sezoane. De data aceasta, avem în față o combinație destul de iubită de staruri în urmă cu doi ani, pe care o vom vedea peste tot în următoarea perioadă, chiar dacă este una puțin controversată.

Ce combinație va avea mare succes în perioada următoare

Încă de când pandemia de coronavirus ne-a forțat să rămânem în casă, ne-am îndreptat spre mediul online pentru a socializa și a afla ce mai este nou. Anumite rețele de socializare, cum ar fi TikTok, au devenit atât de puternice încât au adus înapoi tendințe controversate din trecut sau au propus piese inedite pe care mulți iubitori de modă nu le-au dat atenție.

Continuând, există o discuție între generații privind pantalonii skinny și cei baggy. Probabil cei ce au crescut cu piesele strâmte nu își pot închipui o garderobă fără acestea, mai ales pentru că modelează silueta frumos, dar, cei din noua generație simt nevoia de confort și nici nu vor să audă de o lume fără pantaloni baggy, combinând aceste creații cu tot felul de piese inedite.

 

Totuși, există o tendință pe care am mai văzut-o în trecut, în special la staruri, dar și în moda street style prezentată la Săptămânile Modei. Modelele tind să renunțe la piesele inconfortabile de multe ori, dar, în același timp, își doresc ținute cu un strop de senzualitate. Pe Emily Ratajkowski am văzut-o optând pentru această combinație ce va fi la mare căutare în următoarea perioadă, anume pantalonii baggy purtați cu botine sau cizme.

   

Salopetele utilitare se încadrează și ele la această tendință. Dacă nu vrei să îți compui o ținută elevată, dar îți dorești să arăți bine, optează pentru o astfel de piesă ce poate fi purtată atât cu botine, cizme lungi sau ciocate. Te vei simți confortabil în timp ce ieși din zona ta de confort încercând această combinație foarte populară. Mai mult, suntem sigure că toată lumea deține o salopetă din denim, așa că nu va trebui să mai investești în alte creații.

Dacă îți dorești să încerci acest trend, dar salopetele utilitare și pantalonii din denim nu sunt genul tău, îmbrățișează ideea de ținută rafinată. Îmbracă un costum sau o pereche de pantaloni cu un croi drept și combină totul cu botine sau cizme. În sezonul acesta de primăvară/vară totul se rezumă la piese colorate, iar, atunci când vremea nu este prea prietenoasă, încălțămintea albă te va ajuta să ieși din anonimat, așa că îți prezentăm o variantă mai jos.

 

 

9 apr. 2021 16:22:36 By i-fashion.ro tendinte moda, fashion, girls , primavara 2021, moda, jeans, moda2021, , Mexton / BBY,
 
Imprimeul floral.

Un imprimeu care s-a făcut remarcat a fost cel floral în stil vintage, cu modele florale îndrăznețe, în culori intense. Acesta va decora bluzele, rochiile și fustele noastre în următorul sezon.

La polul opus se află imprimeul floral delicat, cu flori de mici dimensiuni, perfect pentru rochiile vaporoase maxi. Este o opțiune perfectă atât pentru rochiile de primăvară și vară, cât și pentru bluzele din ținutele office.

Va propunem 5 tinute in care putem incadra imprimeul floral pentru a crea un outfit ideal.

RECOMANDAREA 1. Vrei sa dansezi toata seara si nu ai gasit rochia potrivita? Alege-o pe aceasta. Vei cuceri toti admiratorii prin eleganta croiului si prin atitudinea pe care o vei avea: o rochie scurta,lila,din voal cu imprimeu cu floricele, decolteu sexy, maneci lungi, desfacute, cu volanase si spatele gol. Fusta MINI, clos, este una sexy si delicata in acelasi timp. Fii increzatoare si alege-o pentru o petrecere sofisticata.

 

RECOMANDAREA 2. Compleul format din pantaloni si sacou cu un imprimeu deosebit este cel mai potrivit pentru o intalnire importanta. Sacoul cu maneci lungi si revere, este perfect pentru silueta ta si iti va da o nota de eleganta. Pantalonii cu talie inalta, mulati, iti vor evidentia talia. Diferenta o face clar, imprimeul acestuia.

 

RECOMANDAREA 3. Esti cool din cap pana in picioare de cand te stii. Exploreaza o bustiera imprimata cu floricele, cupe triunghi si bretele subtiri. Adauga fusta creion sau pantaloni cu talia inalta si un sacou pentru a obtine tinuta mult visata.

 

RECOMANDAREA 4. Fii super chic. Alege aceasta bluza cu maneci lungi, largi, accesorizata cu volane pe partea din fata. Poart-o in combinatie cu o pereche de pantaloni cu talie inalta ce iti vor pune silueta in evidenta sau cu o fusta. O poti purta pe umeri pentru un aer incendiar.

 

RECOMANDAREA 5. Compleu doua piese este un compleu ideal pentru atunci cand participi la evenimente sau cand iesi la un suc cu prietenele tale. Compleul este format din doua piese, top si fusta.
Print floral , nuante bleu.

Lila, în special nuanțele pastelate, devine ușor noua obsesie atunci când vorbim despre culori în sezonul cald. Da, movul este o alegere extrem de îndrăzneață și mereu va rămâne așa, dar ne îndreptăm ușor atenția spre lila, o alegere uneori neobișnuită în ținutele de zi cu zi, dar perfectă pe vremea călduroasă.

 

La început, am început să vedem această nuanță în look-urile de beauty, apoi în ținutele streetstyle, ba chiar și pe rochiile de seară, căci lila-ul și-a făcut ușor loc și la evenimentele de pe covorul roșu. Cu acestea fiind spuse, este clar că această culoare este una de care ne-am îndrăgostit complet și am decis să o integrăm în garderobă.

De la pulovere, la rochii de eveniment, nuanța s-a dovedit a fi una extrem de versatilă și cel mai important este faptul că îți pune în evidență atât trăsăturile, cât și silueta. Din ce în ce mai multe brand-uri lansează piese în această culoare, așa că trebuie să spunem că este clar că lila-ul devine ușor culoarea sezonului, foarte posibil a anului, deși Institutul Pantone a dezvăluit că albastrul regal va fi hit-ul anului 2021. Dar cum am experimentat atâtea în această perioadă, ce ne mai surprinde?

Cum integrezi culoarea în garderoba ta

Cum o integrezi în garderoba ta? Fie că este vorba doar de un accesoriu statement, cum ar fi o geantă în această ținută, sau de un look întreg lila, asigură-te că te joci cu această culoare versatilă, căci vara anului 2021 este despre a risca și despre creativitate, după ce ai putut experimenta cu diferite ținute sau machiaje în carantină.

Luna martie este cea mai frumoasa luna din an deoarece sarbatorim atat venirea primaverii cat si Ziua Internationala a Femei. 8 Martie este ziua in care noi, femeile, suntem rasfatate. Primim si oferim cadouri, suntem inconjurate de flori si cu siguranta ne dorim sa aratam minunat. Martie este prima luna de primavara, natura renaste si noi alaturi de ea.

8 Martie, o zi cu adevarat speciala, in care multe dintre noi se rasfata la salon, ies cu partenerii in oras, petrec o seara de neuitat alaturi de prietene sau merg invitate la vreo petrecere. Indiferent de planurile pe care le ai mai sunt doar cateva zile in care tu sa iti pregatesti tinuta.

Te intrebi ce sa porti? Ne-am gandit sa iti sugeram cateva tinute si outfituri care sa se potriveasca perfect evenimentului tau.

Afiseaza-te intr-o rochie MIDI eleganta, rosie, cu bretele subtiri si cupe in forma de triunghi, , decolteu ametitor. Slitul sexy de pe picior si accesoriile chic te vor pune in evidenta. Vei fi o adevarata aparitie si seara ta va fi perfecta.

Alege o rochie sacou pentru o aparitie feminina si sofisticata simultan. Este deosebita prin detaliile pretioase aplicate pe un rever si prin cei 4 nasturi. Manecile 3/4 iti vor oferi o lejeritate aparte. Eleganta, senzuala in acelasi timp. Creata astfel incat sa flateze silueta, formele feminine.

Poarta o rochie neagra, la baza gatului, avand maneci lungi, accesorizate cu volanse, fusta midi, cu volanase si ocheti. Vei fi o adevarata aparitie. Poart-o cu stiletto si vei avea un efect WOW.

Poarta o rochie sacou ,cu revere satinate, maneci trei sferturi talie marcata si fusta scurta parte peste parte . Este una sexy si spectaculoasa atat prin culoare, cat si prin modelul inedit de franjurii aplicati pe umeri si dantela pretioasa. Fii speciala oriunde alegi sa o porti: club, nunta, petrecere.

Rochia scurta este alegerea potrivita pentru aparitiile tale. Poarta o rochie indrazneata, avand decolteu ravasitor si maneci lungi,desfacute pe mijloc, talia marcata, fusta mini, cu volanse si spatele gol. Vei straluci si vei atrage atentia tuturor celor din jurul tau!

 

 

 

Deosebit atat prin croi, cat si prin design, compleul format din fusta scurta din dantela si sacou este cel mai potrivit pentru o intalnire cu iubitul, sau pentru o seara de neuitat. Sacoul cu revere accesorizate cu strasuri argintii, maneci 3/4, cu terminatii din dantela fina, buzunare false cu franjuri de strasuri, este perfect pentru orice silueta si iti va da o nota de eleganta. Fusta din dantela iti va evidentia picioarele lungi.

 

Pentru mai multe sugestii CLICK AICI

 

Ce înseamnă acest lucru? Când vorbim despre sustenabilitatea unui produs, vorbim despre impactul pe care îl are asupra mediului și asupra celor care îl produc, îl manipulează, îl transportă, îl vând – și îl cumpără! Este foarte important pentru noi să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt fabricate cu grijă și responsabilitate pentru planeta noastră și pentru persoanele implicate în ciclul de viață al produsului de aceea promovam produsele Mayoral .

Ne străduim în permanență să îmbunătățim sustenabilitatea produselor noastre. Vrem să dăm tonul schimbării către un viitor al modei mai sustenabil – și vrem să îți spunem cum facem acest lucru.

 

Fiecare generație are drept scop dezvoltarea tehnologică, economică și socială, care conduc la o viață mai bună. Consecvența pentru atingerea acestor obiective a condus la stadiul de dezvoltare actual.

Totuși, nu ducem lipsă de efecte neplăcute, deoarece din ce în ce mai multe resurse devin insuficiente, climatul se schimbă, iar mediul se deteriorează din ce în ce mai repede.

Având în vedere constrângerile mediului, dar și cele sociale și economice, oamenii sunt pe cale să înțeleagă faptul că, dacă vom continua să consumăm nejustificat de mult, să risipim și să ignorăm semnalele date de climă, ne vom autodistruge.

 

"Cu scopul de a promova schimbarile pozitive, de a reduce impactul propriu asupra planetei si de a lasa mostenire copiilor o lume mai buna, am creat #ecofriends; un proiect de sustenabilitate bazat pe angajamentul nostru ferm fata de mediu, prin actiuni si initiative catre un viitor mai durabil.

Ne propunem ca 50% din colectiile noastre sa contina tesaturi de origine sustenabila pana in 2025.

Fiecare decizie, fiecare gest.. conteaza. Continuam sa avem grija de planeta.. Ne ajuti? Loving the planet! "

MAYORAL

In colectiile MAYORAL au  inclus tesaturi certificate ca fiind de origine sustenabila.

Subliniem folosirea bumbacului organic, a bumbacului de productie sustenabila si a fibrelor reciclate (printre care ar trebui evidentiat Repreve®). In 2021, este inclus, de asemenea, fibre celulozice certificate ecologic (vascoza si lyocell).

In fiecare sezon Mayoral cauta activ produse care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si controlam riguros gestionarea resurselor din lantul nostru de aprovizionare. In plus, cei mai apropiati frunizori ai fabricii Mayoral sunt certificati Oeko-Tex®. Tesaturile si accesoriile certificate de Oeko-Tex® sunt inofensive din punct de vedere ecologic.

Bumbac organic

Bumbacul organic este cultivat fara pesticide, insecticide sau ingrasaminte chimice, protejand ecosistemul terenului. In timpul productiei si filtrarii sale, nu se utilizeaza substante toxice, ceea ce impiedica expunerea pielii sensibile la acestea. Imbracamintea eco din colectia noastra ce contine bumbac organic in compozitie, are un continut de 50%.

Bumbac sustenabil

Bumbacul sustenabil reduce impactul asupra mediului prin restrangerea utilizarii substantelor chimice si economisirea apei si a energiei, imbunatatind mediul de viata si dezvoltarea economica a regiunilor producatoare de bumbac. Imbracamintea ecologica din colectia noastra care include bumbac sustenabil in compozitie are un continut minim de 80%.

Repreve®

Repreve® este o fibra de polistier cu nume propriu, fabricata din sticlele de plastic reciclate. Prin reciclarea acestui tip de ambalaj PET se reduce volumul deseurilor de plastic din depozite si poluarea marilor si oceanelor. Imbracamintea ecologica din colectia noastra care include Repreve® in compozitie are un continut de minim 20%.

Fibre reciclate

In catalogul nostru veti gasi articole de imbracaminte confectionate din fibre durabile, printre care si bumbac reciclat si polistier. Bumbacul reciclat este format din fibre de bumbac si tesaturi, reducand astfel impactul cultivarii sale, emisiile de CO2 si consumul de apa. Polistierul reciclat este fabricat din materiale reciclate, precum tesaturi din polistier si deseuri de PET. Are aceleasi caracteristici tehnice ca si celelalte fribre de polistier, iar impactul productiei sale asupra mediului inconjurator este mai mic. Imbracamintea ecologica din colectia noastra ce include fire reciclate in compozitie are un continut minim de 20%.

Afla mai multe AICI

 

 

 

Hainele la modă primăvara-vara 2020-2021 vor încânta curând sexul corect cu cele mai relevante tendințe, care, cu mâna ușoară a unor designeri eminenti, vor fi încorporate în dulapurile elegante ale fetelor și femeilor cochete într-o varietate de întrupări.

Dacă sunteți o tânără fashionistă care conduce un stil de viață activ sau o femeie de afaceri care are un aspect elegant ca parte a unei cariere de succes, veți fi interesat de ce îmbrăcăminte pentru femei primăvara-vară 2020-2021 va deveni la modă în sezonul cald următor.

În recenzia noastră, veți vedea îmbrăcăminte pentru femei cu adevărat elegantă, primăvara-vară 2020-2021, propusă de noi legiuitorii la modă, precum și bloggeri care dețin pulsul modei.

 

Care vor fi culorile și nuanțele demne de atenție? Și vor fi cu adevărat vibrante, răcoritoare, atrăgătoare și misterioase. Îmbrăcămintea pentru femei primăvara-vara în cea mai relevantă paletă va surprinde fashionistele cu splendoarea nuanțelor de roșu, violet, galben, roz, verde.

 

 

  

Pai multe modele gasiti pe www.i-fashion.ro

 

 

Descopera SPRING PREVIEW 2021 by BBY. CELE MAI FRESH modele dintr-o colectie pe care ai asteptat-o atat de mult. Fii colorata si iarna. Rochii rafinate, compleuri care se adapteaza fiecarei siluete in parte. Alege articolele pe care le vei simți ca fiind realizate special pentru tine.
CLICK AICI: www.i-fashion.ro
  

Opteaza pentru un compleu cu sacou si pantaloni. Vipusca alba de pe revere si de pe buzunarele false iti va oferi un detaliu care va face diferenta tinutei. Pantalonii lungi, cu talie inalta iti vor evidentia picioarele si talia, totodata. Adauga ruj rosu si pantofi stiletto pentru un efect garantat.

Detaliile intotdeuna fac diferenta. Poarta un compleu din doua piese: sacou si pantaloni . Vipusca neagra de pe revere si din lateralul pantalonilor iti va oferi un detaliu care va face diferenta tinutei. Pantalonii lungi, cu talie inalta si margini negre iti vor evidentia picioarele si talia, totodata. Adauga ruj rosu si pantofi stiletto pentru un efect garantat.

Vrei sa te simti libera? Aceasta salopeta pufoasa realizata din catifea,maneci 3/4 cu talia accentuata de o curea cu catarama aurie, buzunare in lateral si nasturi pe partea din fata, iti confera aceasta stare . Este tot ce ai nevoie in garderoba ta. Poart-o cu bocanci si vei obtine cea mai frumoasa tinuta.
 

Sezonul acesta compleurile sunt la mare cautare. Un sacou alb cu vipusca neagra din catifea pe revere si in lateral, maneci simple lungi si pantaloni albi lungi, largi, cu talie inalta si vipusca neagra. Va fi un compleu perfect pentru orice moment al zilei. Poarta-l ziua cu o camasa si pantofi la birou sau alatura-l unei bluze sau bustiere sexy pentru seara cu pantofii cei mai sexy!

Poarta o rochie deosebita,tip sacou cu revere, maneci lungi, cu volanase albe, accesorii chic atasate pe partea din fata, perlute albe si fusta midi, cu volanase in partea din fata. Vei fi o adevarata aparitie. Designul este cel care te va scoate in evidenta.

Pantaloni negri, din piele ecologica, cu talie inalta, evazati! Formeaza tinuta perfecta si adauga o camasa sau un body sexy pentru un efect wow.

 

Bluza alba, deosebita, din vascoza satinata, cu maneci largi, in forma de clopot,cu insertii de datela neagra, umeri goi, accesorizati cu margelute negre. Este un model deosebit atat prin croi, cat si prin design! Partea din fata este accesorizata de un colier superb ce iti va evidentia tinuta. Poart-o in combinatie cu pantaloni sau cu o fusta creion pentru un efect garantat! Vei atrage privirile tuturor.
 
 

Daca esti in cautare de articole vestimentare pentru copii si ai ajuns pe pagina magazinului nostru online, ai ajuns exact unde trebuie. Gama de produse pentru copii pe care le oferim este extrem de mare, astfel incat tu sa gasesti cam orice ai avea nevoie pentru micutul tau de la articole de imbracaminte copii pana la lenjerie patut. Pentru ca stim ca orice parinte doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau insa nevoile, preferintele si bugetele difera, am incercat sa adunam pe i-fashion.ro o gama cat mai variata de articole pentru copii, tocmai pentru a veni intampinare clientilor nostri. Incercam intotdeauna sa avem preturi competitive si sa promovam intotdeauna acele articole pentru copii ce au un raport bun pret/calitate. 

 

Un alt motiv pentru care e bine ca ai ajuns pe i-fashion.ro, este suportul pe care ti-l ofera consultantii nostri de vanzari .Daca esti proaspat parinte, fara experienta anterioara in cresterea copiilor, vei gasi coplesitoare multimea de informatii si produse pentru copii care “te bombardeaza” din toate partile atunci cand pornesti pe acest drum. Aici intervine misiunea consultantilor de vanzari. Ei au menirea de a te consilia in alegerea produselor, astfel incat sa achizitionezi produsul ce corespunde cel mai bine nevoilor si cerintelor tale. Si uite asa, misiunea ta de parinte devine un pic mai usoara si tu ai un pic mai mult timp de petrecut alaturi de copilasul tau

Alaturi de parinti si copii inca din 2015

Pe parcursul celor peste 6 ani de experienta in domeniul comertului cu articole pentru copii, am adus in mod constant pe siteul i-fashion.ro ultimele noutati din domeniu, si treptat ne-am format o ideea despre ce vor parintii din Romania si care sunt cele mai apreciate produse. Astazi, peste 2000 de produse destinate copiilor de de la brandul Mayoral pot fi achizitionate de pe situl nostru. Asadar, indiferent de preferinte, nevoi sau buget, pe i-fashion cu siguranta vei gasi ceea ce cauti indiferent daca e vorba de o geaca, pantaloni , trusou, incaltaminte sau costum pentru botez.

 

 

Versatila si incantatoare, mereu in tendinte, salopeta este condimentul garderobei si nu trebuie sa-ti lipseasca. Lunga sau scurta, cu croi drept sau lejer, exista o piesa potrivita fiecarei ocazii, stil si siluete. Pentru seara, atrage complimente purtand salopete elegante cu detalii deosebite : un volan amplu asimetric, o funda supradimensionata, cu corset, decolteu in forma de inima, umeri dezgoliti sau o capa rafinata.

Sunt momente cand la ocazii speciale ai dori sa porti alte piese vestimentare. Ai da la o parte rochiile si te-ai orienta spre o salopeta eleganta potrivita pentru sezonul in care ne aflam, sau pentru o seara mai speciala. Salopetele pentru ocazii speciale, precum cele din catifea, dantela sau stofa sunt o alegere inspirata.

Ai un eveniment important trecut in calendar si acesta se apropie cu pasi repezi? Mai ales daca rochiile sau costumele nu sunt pe lista ta de piese vestimentare preferate, atunci ai nevoie de o solutie salvatoare. Ce zici daca ai purta o salopeta eleganta, perfecta pentru ocazii speciale? Accesorizata cu bijuterii statement sau cat mai simple vei reusi sa obtii o tinuta perfecta pentru o petrecere sau o ocazie speciala. Cu siguranta vei fi vedeta serii si vei fi o prezenta care nu va fi prea usor de uitat. Salopetele de la BBY sunt perfecte pentru orice ocazie si vei putea sa te bucuri de confort, lejeritate in timp ce emani eleganta si originalitate in ceea ce priveste alegerea pieselor vestimentare pe care le porti de fiecare data.

  

 

De ce BBY?

Pentru ca fiecare om este unic in felul sau, noi ne propunem sa “hranim” personalitatea ta, creand pentru tine mai mult decat un obiect vestimentar, ajutandu-te sa iti expui frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in acelasi timp sofisticata. Inovam. Acesta este unul din motivele pentru care, voi, clientii BBY ne alegeti zi de zi. Inovand, BBY atrage atentia; astfel, devine o sursa de inspiratie nu doar pentru clientii sai, dar si pentru alti producatori din domeniu. Ne plac oamenii “indrazneti” (Bold). Ne plac oamenii “frumosi” (Beautiful). Ne plac oamenii ca “tine” (You). Acolo unde vor fi oameni care au curajul sa provoace frumosul, acolo vom fi si noi.

 

Colectiile BBY nu sunt dictate de anotimp, de vremea de afara sau de alte tipare; colectiile BBY sunt construite pe baza emotiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a starii noastre de spirit. Rapid și accesibil, efervescent sau pasional, indraznet sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput sa devina extensia personalitatii tale.

 

Cui se adreseaza BBY ?

" Ca sa intelegi ce vor clientii trebuie sa inveti sa intelegi oamenii. Clientii nostri sunt ca echipa: tineri, efervescenti, fericiti, activi, pasionali, mondeni, de aceea ei simt că BBY li se potriveste. Creatiile noastre se adreseaza femeilor active si indraznete, curajoase, iubarete. Fie ca vorbim de un cocktail sau un club, de o cina sau piscina, ori la balul de absolvire ori la prima intalnire, alergand intre birouri si schimband din mers metrouri, femeia BBY va iesi in evidenta prin felul in care tinuta ii subliniaza liniile corpului, prin felul in care emana incredere. BBY este cea mai buna alternativa atunci cand vorbim despre unicitate. Noi intelegem ca fiecare femeie doreste sa fie privita, admirata, dorita. "

    

Pe i-fashion.ro gasiti toate colectiile marca BBY. CLICK AICI

 

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5