CONTUREAZĂ UN PARTY LOOK DE INVIDIAT

Din ce în ce mai căutate, rochiile și fustele midi s-au integrat rapid printre preferințele doamnelor în materie de modă și stil, luând locul rochiilor și fustelor mini sau maxi. Astfel, poți contura o ținută de excepție cu ajutor acestor articole vestimentare. Combină o rochie midi cu paiete împreună cu o pereche de sandale și o pereche de cercei strălucitori, și vei obține un look perfect pentru o petrecere glamour.

Rochie mulata paiete Mexton

 

ROCHIA CU PAIETE – CUM O PURTĂM?

Modernă, stylish și plină de viață, rochia cu paiete poate să te aducă în centrul atenției fără prea mult efort. Este un statement vestimentar care nu necesită prea multe accesorii pentru a contura o ținută care să fure toate privirile celor din jur. Fie că optezi pentru o rochie scurtă, midi sau maxi din paiete, cu siguranță nu vei da greș cu niciuna dintre opțiuni.

Rochie paiete BBYRochie rosie paiete marca BBY

ROCHIA DE COCKTAIL

Atunci când ești în căutarea unei rochii potrivite pentru cocktail, poți opta pentru ținute simple pe care să le pui în evidență prin acccesorizare. Dacă vrei să porți o rochie maxi vaporoasă, alege să o accesorizezi într-un stil minimalist, astfel încât să nu ai o ținută extrem de încărcată sau opulentă. Cu toate astea, poți opta și pentru o rochie cu paiete în nuanțe pale de roz, bej sau ivory.

Rochie de seara BBYRochie de revelion BBY

 

Rochie de revelion bbyRochie paiete BBY