Începutul unui nou sezon vine cu trenduri fresh, dar și cu variante actualizate ale unor piese mai vechi pe care le ai, mai mult ca sigur, deja în garderobă. Iată care sunt direcțiile în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2019-2020 în ceea ce privește încălțămintea – de la pantofi pentru zilele nu foarte răcoroase de toamnă la ghete și cizme pentru zilele geroase de iarnă

. Ghete dama

Ghetele utility nu numai că au un aer relaxat super cool, ci au și avantajul că sunt extrem de practice – vor fi perfecte pentru zilele în care ninge sau plouă, datorită tălpilor track extrem de aderente și destul de înalte încât să te protejeze. Și da, după cum poți remarca în fotografie, arată foarte bine chiar și cu un outfit casual.

Alte variante: Ghetele cu aer utility

Nu, moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers pe care îi tot vedem pretutindeni de ceva vreme. Așa că dacă vrei să adaugi la colecția de adidasi începută anul trecut, încă o poți face. Optează pentru modele care reproduc alura adidașilor de baschet sau a iconicilor running shoes din anii ’90.

moda nu s-a săturat încă de chunky, ugly sneakers

Imposibil să nu fi observat deja că animal printul are un moment de mega popularitate, în special imprimeul stil piele de șarpe. O pereche de cizme sau de botine cu snake print merg de minune atât alături de ținute business, dar și lângă piese casual sau chiar lângă piese mai prețioase.

Pantofi stileto

ALTE SUGESTII:

Ghete, cizme, pantofi, incaltaminte de dama

MAI MULTE MODELE AICI

 

Descarca aplicatia i-fashion.ro Android GRATIS pe telefon sau tableta si te bucuri de cumparaturi online oriunde te-ai afla! Cele mai noi colectii si cele mai mari reduceri . 100% PRODUSE ORIGINALE MEXTON si BBY. Fi prima/ul care le afla!