Orice tipă se visează mai slabă sau cel puțin vrea să arate mai suplă decât e de fapt. Dar cum nu toată lumea are timp de sală, de masaje sau de diete, avem pentru voi câteva trucuri care vor ajuta orice femeie să pară mai subțire.

    1. Poarta marimea potrivita

Poate ca primul impuls este sa achzitionezi haine mai mici cu cateva marimi pentru ca ai impresia ca acestea iti vor mai lua putin din kilograme; sau, din contra, te simti complexata de greutatea ta si preferi sa te ascunzi in haine cat mai largi. Ambele variante sunt gresite.

Nu exista haine care sa faca schimbari radicale, insa, purtand marimea potrivita, ai facut un pas pentru a da impresia unei siluete mai subtiri.

 2. Poartă haine cu imprimeuri. Stiliştii spun că imprimeurile micuțe şi simpatice fac orice femeie să pară mai slabă. Probabi pentru că distrag atenția de la surplusul care se vede pe ici, pe colo.

3. Poarta fuste care te avantajeaza

Daca pantalonii te fac sa te simti inconfortabil, pentru ca ai impresia ca nu iti pun in evidenta picioarele, atunci fusta este articolul vestimentar salvator. Daca esti inalta, poti purta fuste mai lungi, pentru ca acestea iti vor alungi silueta, oferind iluzia unui corp mai subtire. Evita insa fustele cu o dimensiune deasupra genunchiului. Daca esti mica de inaltime, fustele lungi te vor face sa pari si mai scunda. Opteaza pentru fuste care se termina chiar sub genunchi. In niciun caz nu alege fustele lungi, pana in dreptul gleznelor.

4. Poartă un sutien potrivit.

 Dacă nu îți vine perfect, o să testrângă şi o să faci "colăcei" inestetici.

5. Hainele negre sunt mereu salvarea perfectă.

Pentru că orice culoare închisă "subțiază".

6. Poartă topuri stil "bărcuță" şi nici tu nu o să te mai reunoşti când te uiți în oglindă.

7. Te fereşti de pantalonii cu talie înaltă? Mare greşeală!

Pentru că ei îți iau instant alea câteva kilograme în plus de care nu ştii cum să ma scapi.